Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógépcsere programon pályázó...

Mosógépcsere programon pályázók közül kapott már valaki elbírálást?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, mennyi idő múlva kapunk választ. Úgy emlékszem 60 napon belül kell nekik elbírálni, de remélem azért van remény, hogy előbb...

2015. júl. 10. 17:03
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Még mi sem kaptuk meg ( Csongrád megye) júl 13-án adtuk be .. már nagyon várjuk ..
2015. nov. 6. 16:56
 32/36 anonim válasza:
Az elején beadtam és semmi a világon!most akkor ki kapta meg?szintén 25 év feletti a gép, elképeztő!
2015. nov. 7. 14:59
 33/36 Lilu123 válasza:
Sztem ne aggódjatok, még rengeteg pályázatot jóvá fognak hagyni. Én is Borsodi vagyok és egy munkatársam is, ugyanakkor adtuk be a pályázatot és ő 1 héttel később kapta meg a támogatói okiratot.. Nézzétek a honlapon közzétett Támogatott pályázatok listája menüpontot is, hátha ott hamarabb megjelenik.
2015. nov. 8. 14:00
 34/36 anonim válasza:
Most olvastam, a gép amit kinéztünk elősször megemelték az árát, most meg már nem is forgalmazzák... tehát nagyon jól ki van ez találva :(
2015. nov. 10. 23:47
 35/36 anonim válasza:
30-as voltam, végre megérkezett nekünk is a támogatói okirat tegnap délután:) Remélem most már mindenkit sikerült elbírálni:) Sok sikert mindenkinek a továbbiakban az ügyintézéshez!
2015. nov. 12. 22:07
 36/36 anonim válasza:
megvan! nov 15
2015. nov. 22. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!