Én első nap reggel 8- kor adtam be. Ma van a 95. nap és semmi. Marad a türelem.
2015. okt. 20. 17:08
12/36 A kérdező kommentje:
Örömmel jelentem, hogy ma reggel megkaptam a támogatói okiratot. Tehát kaptam támogatást!!! :D Végre!!! :D
2015. okt. 22. 06:16
13/36 anonim válasza:
Ma délelőtt megkaptam a Támogató Okiratot, végre! :)
2015. okt. 22. 13:04
14/36 Lilu123 válasza:
Sziasztok! Ti, akik kaptatok már választ mikor adtátok be a pályázatot, melyik régióhoz tartoztok? Ügyfélkapun keresztül érkezett a támogatói okirat? Én 14-én adtam be reggel 8-kor (Borsod megye) és még nem érkezett válasz..
Köszi előre is a válaszokat!
2015. okt. 25. 14:59
15/36 anonim válasza:
22-én nekünk is megjött. (Észak-Alföldi régió)
Most ezt a támogatói okiratot kell kinyomtatni, és magunkkal vinni a boltba? vagy hogy működik ez az egész?
2015. okt. 26. 00:12
16/36 Lilu123 válasza:
Ezt most olvastam egy cikkben: A pályázók folyamatosan kapják kézhez elektronikus formában, a pályázati portálon keresztül az energiatakarékos mosógépek megvásárlásához szükséges támogatói okirataikat.Ezeket nem kell kinyomtatni, elegendő a pályázati azonosító és a pályázatban megadott, személyazonosításhoz szükséges adatok birtokában valamelyik regisztrált kereskedőhöz elmenni.
Én a helyedben azért kinyomtatnám és azzal mennék vásárolni, az a tuti :)
2015. okt. 26. 07:42
17/36 simati válasza:
Én július 15-én adtam be a pályázatot (Fejér megye) de még én se kaptam róla értesítést.
2015. okt. 26. 08:15
18/36 anonim válasza:
Sok lehetőség között nézelődve a neten kiválasztottunk egy szép és jó gépet, ami árban is jó volt.(a többi ajánlathoz képest) Most miután nyertünk a pályázaton, érdeklődtem, hogy online lehet-e érvényesíteni az okiratot a cégnél (multinagygigamega), más nevenincsnél elég elküldeni e-mailban az okiratot.... hát nem :( , csak személyesen, és meglepő módon az ár ma már 15.000 Ft-al több mint tegnap. Mondjuk, nem csodálkozom, csak egy nagyon picit. Végülis van még pár hetünk nézelődni, hátha addig lesz valami akicó vagy valami egyéb helyen olcsóbban, vagy egy másik gép hasonló paraméterekkel.
2015. okt. 28. 11:29
19/36 Lilu123 válasza:
Az király... Mi amit kinéztünk mosógépet a katalógusból még nyáron, rá 2 hétre már nem is volt.. Kedves utolsó válaszoló, te mikor küldted be a pályázatod és mikor kaptad meg a Támogatói okiratot? És Ügyfélkapuba belépve a Beérkezett üzeneteknél látod vagy emailben érkezik? Köszi!
2015. okt. 28. 12:20
20/36 Lilu123 válasza:
Most nézem h az oldalukon vagy egy lista a támogatott pályázatokról...most az a teljes lista vajon vagy bővítik még? 25 éves mosógépünk van, és mi nem vagyunk a listába...óriási...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!