Mosógépcsere programon pályázók közül kapott már valaki elbírálást?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, mennyi idő múlva kapunk választ. Úgy emlékszem 60 napon belül kell nekik elbírálni, de remélem azért van remény, hogy előbb...2015. júl. 10. 17:03
21/36 anonim válasza:
Kedves Lilu! Július 8-án adtuk be a pályázatot, október 22-én jött egy e-mail MGCS feladóval, hogy levelünk érkezett a pályázati portálra. Csak elektronikusan küldik. És igen, amelyik gépre pályáztunk pár nam mulva már nem volt kapható sehol. Állítólag ua. a besoroláson belül bármit lehet venni. Ha meg más a besorolás akkor a gép árának az 50%-a, de max a megnyert összeg. Mi most várakozunk, hátha lesz valami árban megfelelő. Azt a listát még nem láttam, a mi gépünk 30 éves mult. Szerintem aki aznap beadta amikor a megyéjében kezdődött megkapja a támogatást. Az már más kérdés, hogy tudja-e normális keretek között érvényesíteni. (gép,ár,szállítás,stb.)
22/36 Lilu123 válasza:
Köszi a választ! :) 30 nap van a Támogatási Okirat "kézhezvételétől" számítva, arra hogy vásároljatok, úgyh jól teszitek, hogy még vártok egy kicsit...nemsokára karácsony úgyis, hátha elkezdik csökkenteni az árakat novemberben.. Remélem mi is megkapjuk, most beszéltem az ügyfélszolgálattal és azt mondták, hogy folyamatos a kiértesítés, még nem kapta meg mindenki aki nyert is. Abban a táblázatban pedig most néztem, hogy még nem is a megemelt 1,9 milliárdos keret van a végén, hanem csak az alap 500 milliós,úgyh reméljük hogy mi is kapunk..
23/36 anonim válasza:
Én is aznap adtam be a pályázatot, amikor először megnyílt a megyénknek. Nem is egyet, mert két ismerős család is megkért, hogy adjam be az övéket is, mert dolgozniuk kellett, másképp nem tudták megoldani. Az egyik mosógép simán volt 25 éves, de a másik kettőnél is nagy volt az energia különbség, mégsem nyert egyik pályázat sem. Ja, és a kiválasztott mosógépek most is benne vannak a listában. Ezt nem értem :( Három beadott pályázatból egy sem nyert, most ellenőriztem a listát :(
24/36 Lilu123 válasza:
Ne adj arra, hogy a listában benne vagytok-e, mert azóta kibővítették a keret összeget 1,9 milliárdra, a listában még csak az alap 500 milla van szétosztva. Egyik munkatársam szülei sincsenek a listában, de tegnap előtt megkapták a támogatói okiratot. Nekem ezt írták tegnap az ügyfélszolgálattól: "A teljes feldolgozási határidő október végén jár le, a döntésről 15 napon belül kell kiértesíteni a pályázókat." Szóval még simán lehet h kapunk.
26/36 Lilu123 válasza:
No , mi is megkaptuk a támogatást, fél 1 kor jött az email. Ahogy utánaolvastam egyébként, mindenki fog kapni aki érvényes pályázatot nyújtott be és időben. Sok szerencsét azért mkinek :)
27/36 Nagy Roli válasza:
Még énse kaptam meg én Borsod megyei vagyok Július 14.-én pályáztam és még semmit sem kaptam. :(
Már kezdek félni hogy nem kapom meg.
Van aki hasonlót tapasztal mint én???
28/36 anonim válasza:
Sziasztok! Még én se kaptam meg,(fejér megye) pedig a mamáméval egyszerre csináltuk, ő két hete megkapta, ráadásul egy faluban is lakunk.
29/36 anonim válasza:
Nálunk már meg is érkezett a mosógép, július 7-én lett beadva a pályázat
30/36 anonim válasza:
Sziasztok! Mi sem kaptunk még értesítést a döntésről (Közép-Magyarország). Az NFSI honlapja szerint a 44 ezer pályázatból még csak 23 ezret bíráltak el. Reméljük pozitív lesz az elbírálás, ha már ilyen sokat kell rá várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!