A 2015 mosógépcsere program a gyakorlatban?
A netes része egészen egyszerű szerintem, csak azt nem tudom, hogy előbb a boltba menjek el kiválasztani, és "ugymond" lefoglalni a gépet, és utána adjam meg a vásárolni kívánt gép adatait, vagy ezt hogy kell?
Ill. csak akkor veszem, ha nyer a pályázatom, vagy ez úgy működik, h megpályázod, megveszed, igazolod stb, és vagy nyersz vagy nem?
Nekem a hűtőcsere akcióval van tapasztalatom, de szerintem ugyan úgy megy.
Ki kell választani , mondjuk a neten és utána tudod leadni a pályázatodat, ha megnyerted a pályázatot mehetsz a boltba, ahol választasz ami készleten van és ugyan abba a kategóriába tartozik, vagy rendelsz és megvárod , hogy megjöjjön amit szeretnél.
Hűtő esetén a bolt utána intézett mindent, kiválasztottam, fizettem, kihozták az újat és vitték a régit, a papírokat meg elintéztem a boltban.
Szerintetek ha nem tudom a leadni kívánt mosógép gyártási évét az nagy baj? Mindegy mit írok be?
Semmi papírja nincs meg és nem emlékszik senki pontosan.
Ellenőrzi ezt valaki leadáskor?
zanussi fls572c ez a típusa mikor gyárthatták kb?
3-asnak:
Nekem is ez a problémám. Adott egy Whirpool AWM5105-ös mosógép, gépkönyve nem tudom merre van, az adattábláján meg nem látok évszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!