Van a családodnak mosogatógépe?
nekünk nincs, de csak azért, mert nem fér el a lakásban, amint nagyobb konyhám lesz, azonnal lesz, (olcsóbb, mint mosogatni, kiszámoltuk, 4 fős család esetén 1 év alatt hozza be az árát)
akiknek van:
anyuéknak,
apu tesójának
anyu 4 tesójából 2nek
unokatesóim közül is többnek van.
akkor gyere hozzánk is, nekem egy nagyobb adag, mi beférne a gépbe még éppen kb 45 perc..
a mosogatógép kevesebb vizet hazsnál, olcsóbban melegíti fel, tisztábbra mos..
éppen annyi idő alatt pakolod be, mint a mosogatóba tennéd be( mi egyébként ahogy használju már automatikusan oda tesszük)
folyamatosan rend van. higiénikusabb (nincs törölgetés) vagy pedig nem kell 1 órán keresztül a csöpögtetőn nézni, az elmosogatott dolgokat..
Nekünk van. Én is szeretek mosogatni, a feleségem is, ő nem is nagyon akart venni. Viszont amióta megvan a gép, nem is értem, hogy tudtunk eddig nélküle élni. Valamivel kevesebb lett a vízfogyasztás, de nem is ez a lényeg. Rengeteg időt megtakarítunk így. Hárman vagyunk, de minden nap főzünk valamit, így van mosatlan edény. Eddig ugye délután hazaértem, megfőztem (vagy a feleségem) megkajáltunk, aztán lehetett mosogatni. Nem sok idő, 20-25 perc alatt megvolt, mégis minden nap ennyivel több időm van. Ez egy normál hétköznap rengeteget jelent. Ha nagyon számszerűsíteni akarom, és az órabéremmel számolok, akkor ez napi 200-250Ft megtakarítás.
És akkor ott van az, mikor vendégek jönnek, vagy karácsonykor sem telik ezzel az idő. Szóval csak ajánlani tudom.
Egyébként mivel ez az eldő gép, nem akartunk rá sokat költeni. Egy akkor 8 éves zanussi gépet vettem, pont egy 20-as volt. Két éve megy hibátlanul. Az árát régen behozta, és ha bedöglik, biztos veszek egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!