Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van a családodnak mosogatógépe?

Van a családodnak mosogatógépe?

Figyelt kérdés
Egy szaküzletben azt mondták, hogy a háztartások kb 30%-ában van mosogatógép. Nekem torzított számnak tűnik, úgyhoyg ez most egy nem-reprezentatív felmérés lesz :)
2014. nov. 4. 19:51
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
55%

A pár rokon lakásban, ahol jártam, szintén nincs mosogatógép.

Nekem valószínűleg nem érné meg (azon túl, hogy nem zavar a mosogatás, csak néha sokallom, de akkor elteszem későbbre), mert a legtöbb edényünk egyedi, ha piszkos a kedvenc kis kétfülű evőtálkám, s használni akarom, akkor elmosom, nem tudok elővenni egy másikat... Helyet is foglalna, a víz nekünk alig kerül pénzbe, saját kút van, sose térülne meg (még a melegvíz is dupla hasznú télen, tipikusan mosogatni szoktam, ha fázik a kezem :D a párom pedig hajlamos hideg vízben mosogatni).

Úgyhogy el tudom képzelni, hogy sosem lesz mosogatógépem s ebben nem látok problémát. A mosógép hiányozna, pedig sokat mostam kézzel, amikor nem volt mosógép a lakásban, ahol szobát béreltem kezdő programozóként... De mosogatni? Az OK. Odatelepítettük a mosogatót az egyik nagy ablakhoz, elég jó kilátás nyílik a lejtős, dús növényzetű kertre és a szemközti dombra, közeli erdőkre, még a cinkegolyó fája is ott van. Alapból nem nézegetek ki annyira, de amikor bejött a ködös ősz és a piros levelek, nagyon megkapó volt a reggeli mosogatás jópár perce.

2014. nov. 4. 20:31
 32/48 anonim válasza:
Van
2014. nov. 4. 20:33
 33/48 anonim válasza:
61%

"tipikusan mosogatni szoktam, ha fázik a kezem"

Mi is versenyzünk érte télen. :)

2014. nov. 4. 20:40
 34/48 anonim válasza:

1 barátomnál van, ők így vették a lakást. A legtöbb ismerősömnél nincs. Mi csak ketten vagyunk, nem termelünk annyi mosatlant, hogy megérné elindítani. Sitty-sutty elmosogatom normális módon az általunk használt eszközöket.

Talán a nagy családosoknál van értelme ennek.

2014. nov. 4. 20:47
 35/48 anonim válasza:
Nálunk van, a rokonságban is sokaknak van, illetve az ismerősi körömben. Szerintem reális ez a 30%. Én nagyon szeretem. Őszintén mindig utáltam mosogatni. Ebbe csak 5 perc alatt berámolok és kész. Csak a fa dolgokat és azokat nem rakom bele amire azért ráfér némi áztatás. De így is óriási könnyebbség.
2014. nov. 4. 20:49
 36/48 anonim válasza:
Nálunk sincs, ismerősöknél sincs. Pedig jó lenne.
2014. nov. 4. 20:51
 37/48 anonim válasza:
10%
A hülye p.csáknak való, meg a nagycsaládosoknak, aki nem tud maga után elmosni pár tányért, az egy lusta dög.
2014. nov. 4. 20:52
 38/48 anonim válasza:
9%

Nálunk nincs, szüleimnél nincs, 2 tesóm közül egyiknél sincs (pedig extra új konyhájuk van), nagyszüleimnél nincs, anyósoméknál nincs, keresztszüleimnél van és 1 barátnőmnél van.

Én imádok mosogatni, nem szeretnék gépet.

2014. nov. 4. 20:59
 39/48 anonim válasza:
60%

Egyedül élek, így felesleges lenne. Mindent elmosok használat után, utálom, ha ott áll akár fél órát is.

29/N

2014. nov. 4. 21:23
 40/48 anonim válasza:
Nekünk van, szüleimnek van (pár éve csak), anyósoméknak több mint 15 éve van. Én nagyon szeretem, mert sok időt megtakarít, van rajta fertőtlenítő, energiatakarékos, öblítős és mindenféle program, szerintem van olyan hasznos eszköz, mint a mosógép.
2014. nov. 4. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!