Van a családodnak mosogatógépe?
A pár rokon lakásban, ahol jártam, szintén nincs mosogatógép.
Nekem valószínűleg nem érné meg (azon túl, hogy nem zavar a mosogatás, csak néha sokallom, de akkor elteszem későbbre), mert a legtöbb edényünk egyedi, ha piszkos a kedvenc kis kétfülű evőtálkám, s használni akarom, akkor elmosom, nem tudok elővenni egy másikat... Helyet is foglalna, a víz nekünk alig kerül pénzbe, saját kút van, sose térülne meg (még a melegvíz is dupla hasznú télen, tipikusan mosogatni szoktam, ha fázik a kezem :D a párom pedig hajlamos hideg vízben mosogatni).
Úgyhogy el tudom képzelni, hogy sosem lesz mosogatógépem s ebben nem látok problémát. A mosógép hiányozna, pedig sokat mostam kézzel, amikor nem volt mosógép a lakásban, ahol szobát béreltem kezdő programozóként... De mosogatni? Az OK. Odatelepítettük a mosogatót az egyik nagy ablakhoz, elég jó kilátás nyílik a lejtős, dús növényzetű kertre és a szemközti dombra, közeli erdőkre, még a cinkegolyó fája is ott van. Alapból nem nézegetek ki annyira, de amikor bejött a ködös ősz és a piros levelek, nagyon megkapó volt a reggeli mosogatás jópár perce.
"tipikusan mosogatni szoktam, ha fázik a kezem"
Mi is versenyzünk érte télen. :)
1 barátomnál van, ők így vették a lakást. A legtöbb ismerősömnél nincs. Mi csak ketten vagyunk, nem termelünk annyi mosatlant, hogy megérné elindítani. Sitty-sutty elmosogatom normális módon az általunk használt eszközöket.
Talán a nagy családosoknál van értelme ennek.
Nálunk nincs, szüleimnél nincs, 2 tesóm közül egyiknél sincs (pedig extra új konyhájuk van), nagyszüleimnél nincs, anyósoméknál nincs, keresztszüleimnél van és 1 barátnőmnél van.
Én imádok mosogatni, nem szeretnék gépet.
Egyedül élek, így felesleges lenne. Mindent elmosok használat után, utálom, ha ott áll akár fél órát is.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!