Egy szaküzletben azt mondták, hogy a háztartások kb 30%-ában van mosogatógép. Nekem torzított számnak tűnik, úgyhoyg ez most egy nem-reprezentatív felmérés lesz :)
Van. A szüleimnek is van, anyósomnak is, a férjem testvérének is. Akikről tudok ilyen infót azoknál több, mint 30%-ban van. A 30-40 év közötti családos ismerőseimnél szinte mindenkinél van. (amúgy Borsod megye)
2014. nov. 4. 20:13
22/48 anonim válasza:
Nálunk a rokonságban és az ismeretségi körben a nagy többségnek van. Nekem óriási könnyebbséget, imádom.
23/48 anonim válasza:
OFF: A mosogatógépek nemcsak időt, de vizet is spórolnak, ráadásul a magasabb hőfokon, amit a kezed már nem bírna, az edények és poharak is tisztábbak lesznek, a kórokozók pedig elpusztulnak.
Tisztábban mosogat, mint kézzel csinálná az ember, kivéve ha folyó víz alatt mosogatnia.
24/48 anonim válasza:
Van, imádjuk :) Majdnem minden nap megy, de mivel energiatakarékos, ezért gyakorlatilag nem nőtt az áramszámlánk, ellenben a gazdaságosabb vízfelhasználás miatt a vízszámlánk csökkent! Édesanyáméknak is van, hasonló okokból.
2014. nov. 4. 20:15
25/48 anonim válasza:
Nincs, és nem is szeretnénk.
2014. nov. 4. 20:18
26/48 anonim válasza:
Ki az a barom, aki lepontozta azokat, akiknek van mosogatógépe? Irígy vagy, vagy neked csak az az ember aki teknőben mosogat?!
2014. nov. 4. 20:19
27/48 anonim válasza:
Nekünk van, nagyszüleimnek van, nagybátyámnak van, apukámnál van, dédimamámnál nincs, a barátaimnál van. 13/L
28/48 anonim válasza:
Nincs, az ismerőseimnek, rokonaimnak se. Én nagyon szeretnék, de az a baj, hogy nincs hova tenni, egyszerűen dugig van, az amúgyse túl nagy konyhánk. Csak akkor tudnék betenni egyet, ha kiszednék egy szekrényt, de akkor meg hol tartom az edényeket? Na, de ha majd lesznek gyerekeink akkor valahogy megoldom, addigra mindenkptt szeretnék, így 2 emberre nem olyan fontos, főleg, hogy nem is rendezek minden nap nagy főzést.
Amúgy, miért is igénytelen, akinek nincs? Attól még mosogatunk, ember!
29/48 anonim válasza:
Nincs. Nem igazán érzem szükségét, bár rengeteg mosatlant tudok összehozni...
2014. nov. 4. 20:20
30/48 anonim válasza:
Szüleimnek van, anyósoméknak van, nekünk nincs és testvéreméknek sincs. Nagynénéméknek sincs, és unokatestvéreimnek sincs. 1-2 barátomról tudom hogy nekik van, valamint a szomszédok közül legalább 3-nak.:) de tervben van hogy majd beszerzünk egyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!