Van a családodnak mosogatógépe?
Figyelt kérdés
Egy szaküzletben azt mondták, hogy a háztartások kb 30%-ában van mosogatógép. Nekem torzított számnak tűnik, úgyhoyg ez most egy nem-reprezentatív felmérés lesz :)2014. nov. 4. 19:51
11/48 anonim válasza:
Nálunk senkinek nincs. (Sem dédmamám,sem nagynénémék, sem mi nem ruházunk be ilyesmire, egyszerűen nem látjuk értelmét)
12/48 anonim válasza:
Nálam már kb 15 éve van, öcsémek 5 éve van, szüleinknél nincs, mert idegenkedek tőle, de ha akarnák lehetne, telne rá.
13/48 anonim válasza:
Nincs.
Ismerősök körében kb. 10% az aránya, azoknak, akiknek van.
14/48 anonim válasza:
Van 12 éve. Majd' minden nap megy, 4 fős családban hamar megtelik. A szüleimnek is van.
15/48 anonim válasza:
Nálam van, szüleimnél nincs, meg testvéreméknél se.
16/48 anonim válasza:
Van, de némi javításra szorul, jelenleg használhatatlan. 9 éve vettük.
17/48 anonim válasza:
Nálunk nincs, apukáméknál nincs, nagyszüleimnél nincs, bátyáméknál nincs, unokabátyáméknál VAN...
18/48 anonim válasza:
hát elég igénytelen akinek nincs
19/48 anonim válasza:
Nincs. Anyuéknak, párom anyjáéknak, ismerősöknek sincs. Egy barátnőméknek volt. Nem tudom, hogy hasznos-e, ha tényleg jól elmossa a tányérokat és nem fogyaszt túl sok vizet és áramot, lehet hogy vennék.
20/48 anonim válasza:
Nálunk ugyan nincs és a rokonságban is csak 2 emberről tudok, akinél lenne, illetve ismerősök közül is egynek van, de ő nem is használja.
Viszont munkából adódóan sok családnál/házban jártam már. Meglepően sok helyen láttam beszerelve. Bár rengetegen mondták, hogy elromlott, vagy nem is nagyon használják, csak van. De a 30% ezek alapján reálisnak tűnik szerintem. (Nem budapesti vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!