Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » SOS! Milyen márkájú mosógépet...

SOS! Milyen márkájú mosógépet vegyek?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok meg nektek milyen márkájú mosógép vált be?

Azt is írjátok oda, hogy felül vagy elöltöltős.

Légyszi olyanok írjatok csak, akik legalább már 5 éve használják javíttatás nélkül.

Köszi.

2014. aug. 8. 10:52
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
50%

Milyen mosógépet vegyek?

Mindenek előtt gondoljuk át, hogy hol lesz majd a helye (így hamar eldől, hogy elöltöltős vagy felül töltős mosógépet keresünk), milyen terhelésnek lesz kitéve, majd gondolkozzunk el azon, hogy új vagy használt, de felújított mosógépet szeretnénk használni. Egy háztartási mosógépet nem használhatunk ipari célokra. Nem fogja bírni és már garancia időn belül meghibásodik, ráadásul a garanciát is elveszítjük!

A felújított mosógépek előnyei, hogy egy drágább, nagyobb tudású mosógépet jóval az üzleti ár alatt tudunk megvásárolni ugyan úgy akár egy év garanciával. (Természetesen némi kompromisszumot kötve, hiszen ebben az esetben lehetnek a mosógépen kisebb nagyobb karcok, horpadások.)

Saccoljuk meg, hogy mennyi mosni való lesz hetente/(naponta). Amennyiben úgy gondoljuk, hogy heti 2-3 mosásról lenne szó, és alkalmanként 4-5 kg ruhát szeretnénk mosni, inkább a 6-8kg-os töltetű mosógépeket nézegessük. Válasszunk nagyobb gépet, mint amennyit általában mosni szeretnék, hogy a mosógépet ne terheljük túl, így a mosógép élettartamát hosszabbítjuk meg. Válasszunk magas centrifugás gépet, de ne használjuk álladóan a maximális fordulaton, például: 1600rpm centrifugás gép 1200 fordulaton még nincs leterhelve (alig 75%-on jár).

Válasszunk olyan mosógépet, aminek a szervizelése nem okoz gondot. Lehet cserealkatrészt kapni hozzá, gyakori márka, és sok mosógépszerelő, mosógép szerviz javítja. Leg gyakoribb márkák, amiket a mi mosógép szervizünk is javít, és amit a mosógép szerelőink is könnyedén megjavítanak: Whirlpool, Indesit, Electrolux, AEG, Bosch, Siemens, LG.

Üzletünkben (mosogepguru.hu, muszakiguru.hu)kapható mosógépeket le teszteljük, felújítjuk (szükség szerint: - motor felújítás, csapágy csere, szimering csere, vízkőtelenítés, stb.) majd újbóli tesztelés és takarítás után kerülnek értékesítésre.

2016. máj. 10. 13:26
 22/25 anonim válasza:

Kedves Utolsó!

"Leggyakoribb márkák, amiket a mi mosógép szervizünk is javít, és amit a mosógép szerelőink is könnyedén megjavítanak: Whirlpool"

Egy valamit elfelejtettél, hogy lehet, hogy könnyedén megjavitod, de hogy nagyon drágán, az is biztos. Nemrég kellett kidobnom egy 3 éves csoda Whirlpool mosógépet, mert gazdaságosan nem volt javitható.

Utánanéztem neten, az elektronika egy része alulméretezett, igy jóeséllyel hamar megadja magát. 2x javitottam meg, de mindkétszer megadta magát. A javitási költsége összemérhető egy új árával.

Hát igy esett, hogy a könnyen javitható 3 éves csoda-Whirlpool mosógépet darabokra szedtem, az alkatrészeket eladtam Vetarán, a többi vas meg ment a lomisokhoz, hogy legalább ne kelljen fizetnem az ócskavas elszállitásáért.

Gondolhatod, a következő mosógépem nem Whirlpool lett.

2016. jún. 24. 09:25
 23/25 az-apa ***** válasza:
100%

Sokan említették itt előttem, akár egy bejegyzésen belül is, hogy Indesit de jó, Whirlpool de szar.

Csak hogy tisztázzuk: Indesit, Whirlpool ugyan az! Dizájn-ra más, de még a bennük lévő technológiák is azonosak, csak más piacra szánva!

2016. júl. 1. 15:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, pontosan. És mindekettő szar is.
2016. júl. 3. 22:26
 25/25 anonim ***** válasza:

Kezd kialakulni a mosógép körvonala. Milyent is akarunk ( akarok )??

Utolsó 2 hsz hez annyit pont ez a kettő márka amit kinéztem, jó sok közül. :( :p

És abból valamelyik, amelyik a legolcsóbb. Egyébként 1 felültöltőset, és 1 előltöltöset néztem ki. Felültőltős az mehetne a régi helyére. Előltöltős egy másik helyre. De az nem fog beférni a felültöltős helyére.

( régi még megy, az lenne a sittes gép. Na az lesz a szép ha egyszerre fekszik ki mindkettő. :) :D. ez akkor majd nem lesz ennyire vicces, de sose lehet tudni ).

A ++ közt nincs hatalmas tudás külömbség. Pl hány liter vizet, mennyi villanyt fogyaszt. Az egyik 0,75 kw per mosás, a másik 0,87 azt hiszem. Árba viszont jelentős, nem hinném víz / villany lesz - e olyan ár mint a gépek közti árkülömbözet.

Mindegyiken van gyorsprogram, 15 vagy 30 perces. Néha kicsit más szókinccsel fejezik ezt ki. De a lényeg ugyanaz. Farmer program, sport program, cipő program. ( nincs is igazi sport ruhánk, vászoncipőnk )

Nekem jobban tetszik a régi gépünkön amit ír : Napi program.... gondolom ilyen 1 X volt rajtad ruha. Azokat tettem bele mindig. Talán a sport program könnyített és ez a napi egy és ugyanaz.

Téma indítója ha erre jár, megírja mit vett és mik a tapasztalatai?

2016. júl. 7. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!