SOS! Milyen márkájú mosógépet vegyek?
Kérlek írjátok meg nektek milyen márkájú mosógép vált be?
Azt is írjátok oda, hogy felül vagy elöltöltős.
Légyszi olyanok írjatok csak, akik legalább már 5 éve használják javíttatás nélkül.
Köszi.
Amikor a mosógépszerelőmet megkérdeztem ugyanerről, azt mondta XXX márka a legjobb. Mondom miért?
Mert olyat még soha nem javítottam, mondta.
És ez tényleg elhangzott. Igaz 10 éve, és ezért nem írok márkát.
Szerintem nem kell túlparáznod a kérdést, vegyél ár/érték arányban nomális terméket, de előtte nézd meg mit írnak róla a neten. Aztán ne terheld túl a gépet, és imádkozz.
Hát ez azért nem így működik. Igaz, hogy semmi nem tart örökké, ezért kell javítható mosógépet venni. A legtöbb mai mosógép üstje (amiben forog a dob) össze van ragasztva, így se csapágyat, se szimeringet nem lehet benne cserélni, pedig 3-4 év alatt megadják magukat (röhej). Így a javítása sok munka, sok pénz és utána se lesz 100%os.
Nem lehet konkrét gépeket mondani, mert rengeteg van a piacon és a többségük ,,eldobható mosógép".
Én keresnék pár kedvező árú szimpatikus mosógépet és neten utána néznék a kialakításának, sok oldalon szerepelnek robbantott ábrák a gépekről vagy alkatrészek, ahonnan kiderül, hogy bontható-e az üstje vagy sem.
Ha igaz amit mondasz, és 3-4 év egy mosógép, akkor miért nem veszed meg a legolcsóbbat???
De komolyan. Beko, vagy noname akármit. Nem vesztesz vele.
Nekem Indesitem volt, egy hete halt meg. Belülről sosem penészedett, nem hibásodott meg, de egy év után elkezdte marni a rozsda (először azt hittem, csak kívülről, majd egyszer csak a kezemben maradt a teteje, és kiderült, hogy belül tiszta rozsda). 13 évet élt.
Most fogok költözni, úgyhogy már csak az új lakásba veszek gépet, addig marad a kézi mosás. Én biztos, hogy most már csak kifogástalan minőséget veszek, vagy Boscht vagy AEG-t.
Most azért vagyok itt, mert az elöltöltős mosógép előnyeit keresem, de sztem ismét felültöltőset veszek (ha elindítod, de rájössz, hogy kimaradt vmi, bele tudod tenni).
Az elöltöltősök között több az A+++ kategóriás, míg a felültöltősből a legjobb is A++-os, ez mondjuk hátrány. Mások a méretek is, a felültöltős magasabb és keskenyebb.
Mindenképpen vmi szuper energiatakarékos gépet keresek, most már hosszútávban gondolkodom.
9-es: milyen típus volt, mennyi idő után halt meg, és miért? részvét.
én épp most cibáltam ki a folyosóra az indesit wt 120-asom, hogy elvitessem majd lomtalanításkor (remélem, lehet). rákerestem a neten a modellre, és szinte kivétel nélkül mindenkié rozsdás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!