Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » SOS! Milyen márkájú mosógépet...

SOS! Milyen márkájú mosógépet vegyek?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok meg nektek milyen márkájú mosógép vált be?

Azt is írjátok oda, hogy felül vagy elöltöltős.

Légyszi olyanok írjatok csak, akik legalább már 5 éve használják javíttatás nélkül.

Köszi.

2014. aug. 8. 10:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
38%
Mindegy mert legtöbbnek a belseje ugyanaz, és kb 6-7 év után megy tönkre
2014. aug. 8. 11:24
 2/25 anonim ***** válasza:
0%

Amikor a mosógépszerelőmet megkérdeztem ugyanerről, azt mondta XXX márka a legjobb. Mondom miért?

Mert olyat még soha nem javítottam, mondta.

És ez tényleg elhangzott. Igaz 10 éve, és ezért nem írok márkát.

Szerintem nem kell túlparáznod a kérdést, vegyél ár/érték arányban nomális terméket, de előtte nézd meg mit írnak róla a neten. Aztán ne terheld túl a gépet, és imádkozz.

2014. aug. 8. 11:34
 3/25 Vortrex ***** válasza:

Hát ez azért nem így működik. Igaz, hogy semmi nem tart örökké, ezért kell javítható mosógépet venni. A legtöbb mai mosógép üstje (amiben forog a dob) össze van ragasztva, így se csapágyat, se szimeringet nem lehet benne cserélni, pedig 3-4 év alatt megadják magukat (röhej). Így a javítása sok munka, sok pénz és utána se lesz 100%os.

Nem lehet konkrét gépeket mondani, mert rengeteg van a piacon és a többségük ,,eldobható mosógép".

Én keresnék pár kedvező árú szimpatikus mosógépet és neten utána néznék a kialakításának, sok oldalon szerepelnek robbantott ábrák a gépekről vagy alkatrészek, ahonnan kiderül, hogy bontható-e az üstje vagy sem.

2014. aug. 8. 12:03
 4/25 A kérdező kommentje:
Már napok óta mosógép után böngészek és kezdek "belehülyülni".Nem tudom mi lenne a jó megoldás.
2014. aug. 8. 12:06
 5/25 anonim ***** válasza:

Ha igaz amit mondasz, és 3-4 év egy mosógép, akkor miért nem veszed meg a legolcsóbbat???

De komolyan. Beko, vagy noname akármit. Nem vesztesz vele.

2014. aug. 8. 12:29
 6/25 Vortrex ***** válasza:
A whirlpool gépek azok kb. mindig bonthatók, jól tervezett, jól összerakott, szerelhető masinák. Nem szívesen írok típust, mert ami 7 éve megy azt már 7 éve nem lehet kapni, ha mégis akkor is lehet, hogy csak 1 éve van vissza.. A réi AWG és AWO sorozat gépei jók voltak, ennyit tudok, gondolom az új gépek is vannak olyan megbízhatók
2014. aug. 8. 12:32
 7/25 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk Indesit mosógépünk van (mechanikus programozóval), amit 14 éve vettünk, kétszer volt tamburcsapágy cserélve és tegnap cseréltem ki a vízpompát. Az eleje megjelent néhány rozsdafolt. Ezt leszámítva működik.
2014. aug. 9. 15:25
 8/25 anonim ***** válasza:

Nekem Indesitem volt, egy hete halt meg. Belülről sosem penészedett, nem hibásodott meg, de egy év után elkezdte marni a rozsda (először azt hittem, csak kívülről, majd egyszer csak a kezemben maradt a teteje, és kiderült, hogy belül tiszta rozsda). 13 évet élt.

Most fogok költözni, úgyhogy már csak az új lakásba veszek gépet, addig marad a kézi mosás. Én biztos, hogy most már csak kifogástalan minőséget veszek, vagy Boscht vagy AEG-t.

Most azért vagyok itt, mert az elöltöltős mosógép előnyeit keresem, de sztem ismét felültöltőset veszek (ha elindítod, de rájössz, hogy kimaradt vmi, bele tudod tenni).

Az elöltöltősök között több az A+++ kategóriás, míg a felültöltősből a legjobb is A++-os, ez mondjuk hátrány. Mások a méretek is, a felültöltős magasabb és keskenyebb.

Mindenképpen vmi szuper energiatakarékos gépet keresek, most már hosszútávban gondolkodom.

2014. aug. 10. 08:45
 9/25 anonim ***** válasza:
Nekünk most halt meg a BoSch és nem ők gyártják le a gépüket...
2014. aug. 10. 15:05
 10/25 anonim ***** válasza:

9-es: milyen típus volt, mennyi idő után halt meg, és miért? részvét.

én épp most cibáltam ki a folyosóra az indesit wt 120-asom, hogy elvitessem majd lomtalanításkor (remélem, lehet). rákerestem a neten a modellre, és szinte kivétel nélkül mindenkié rozsdás :(

2014. aug. 10. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!