SOS! Milyen márkájú mosógépet vegyek?
Kérlek írjátok meg nektek milyen márkájú mosógép vált be?
Azt is írjátok oda, hogy felül vagy elöltöltős.
Légyszi olyanok írjatok csak, akik legalább már 5 éve használják javíttatás nélkül.
Köszi.
Az Indesit gépekről sajnos én is többségében rosszat hallottam.Ha megfigyelitek pl. a műszaki áruházak előszeretettel akciózzák meg ezeket.
Viszont villanytűzhelyben (nekem az van), ez a márka tökéletesen működik, persze ez teljesen más kategória :)
Nem olvastad jól. Az Indesitről mindenki azt írta, hogy 13-14 évig használta, szinte hiba nélkül, csak rozsdásodik. Az enyém 15 éves és most jelentkezett kívül egy kis rozsda és az első hiba. Szerintem 15 év igen szép kor egy mosógépnél.
Még a Fagort szokták dicsérni.
A Whirlpool az, amit kerülni kell, arról valóban csak rosszat hallani, rengeteg hibája van.
Két évvel ezelőtt voltam hasonló cipőben mint a kérdés feltevő.Én is erről az oldalról próbáltam hasznos információhoz jutni,hogy milyen mosógépet vegyek.
Nos hosszas gondolkodás után én az AEG mosógép mellett döntöttem.Drága volt ,de olyan hiper-szuper hogy a NASA-val is kommunikál plussz vettünk hozzá 3 év plussz garanciát! Úgye ez jól hangzik? Nos két év telt el azóta és rájöttem sajnos, hogy amiket egy-két ember itt írt és én akkor hülye válasznak tartottam sajnos igaz!
Elöször is:Lehet hogy összeesküvés elmélet a tervezett elavulás ,de tudomásul kell venni, hogy a jó öreg Hajdú mosógépen kívül amit sajnos már nem gyártanak egyik mosógép sem bírja 3 évnél tovább!! A mi AEG gépünk már másodszor lesz javítva! Ráadásul a plussz garancia amire külön fizettünk xart sem ér mert azt már nem a gyártó csinálja hanem külsös cég akik az alap 2 év garancia lejárta után különböző kifogásokat keressenek arra .hogy fizessünk a javitásért!Tehát teljesen mindegy milyen mosógépet veszel egy lutri az egész!Vagy bejön vagy nem!Ebből kiindulva nem érdemes drága gépet venni mivel egy noname gép is bírhatja tovább mint egy csúcs szuper!Sajnos ez van!Most már ez a max 3 év az elfogadott müködési idő és ezt a szerelők, eladók többsége is tudja csak nem mondhatják meg! Nagyon az energia osztályokkal meg a vízfogyasztásokkal sem érdemes foglalkozni mert ha alaposan megnézed ezeket a tájékoztatókat akkor az ami az egyiknél előny az a másiknál nem.Tehát egy megvezetés az is!Lényeg a lényeg!Vegyél egy megfizethető gépet amibe nem rokkansz bele, ne költs plussz garanciára és imádkozz hogy sokáig bírja! vagy a másik opció vegyél még olcsóbban használtat fele annyiért és ha birja két évig már nyertél! Senki sem döljön be a márkáknak mert átverés az egész!
Whirlpool felültöltősünk van. 2003 decemberbe vettük.
Volt javítva párszor. Sajna garancia lejárta után a motor kifeküdt, mi cseréltük, 4000 Ft ból megósztuk kb 2006 - ban.
Alul kicsit eresztett, azt is megoldottuk...
Egyik tengelye is eltört, potom 13.000. ft körül mindkettőt kicseréltettem. Szintén mi szereltük.
Totál szét volt szedve, a fűtőszál nem volt vízköves! Ne higyjünk a reklámnak.
Belesett az ecetes kupak, az a tépős :(
Sokáig nem okozott bajt, az idegentestcsapdába se volt.
Aztán elakadt valahol, nem tudta kipumpálni a már beszívott vizet.
Szétszedtük, meglett a kupak.
Nagyon roszdás már, hisz bő 12 éves. Utóbbi talán 2 éve kezdett rozsdásodni az ajtó. Most már nyitva hagyom. Sajna az alja is rozsdásodik :(
Ha végképp kimúlik, nem tudom mit veszünk.
Majdnem biztos az akkor kapható legolcsóbbat. Mossa ki amit belepakolok, persze nem dugig.
Ha lejárt a program a lehető leghamarább kiszedem a ruhát, és nem fog gyűrödni. Úgy gondolom ha sokáig marad a félnedves ruha nyomja egymást, azért gyűrött. És nem esek nehezemre kicsit megrázni..
Az ajtót nyitva hagyom szellőzzön. Valami magasító lábakat kitalálunk, hogy alul is járjon a levegő. ( nem mosolyogni, hisz párásodhat. attól is roszdásodik )
Írta valaki : vett hozzá pár év garanciát. Valószínű nem veszek. se pénzem se kedvem. Meg a gyártók valami kibúvót fognak találni. És hot ziher nem fog kibírni többet mint 5 év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!