Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik márkájú elöltöltős...

Melyik márkájú elöltöltős alsókategóriás mosógépet érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
75ezer körül keresünk mosógépet és tudni szeretném melyik márka az amit nagy ívben kerüljünk el és melyikben érdemes gondolkodni.

2014. ápr. 28. 22:07
1 2
 1/11 bp1985 ***** válasza:
wh-t ne vegyél. Én személy szerint elöltöltőset sem vennék.
2014. ápr. 30. 08:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Családban most samsung elöltöltős van. Ez most jónak tűnik, előtte volt whirlpool felültöltős , meg más márkájú felültöltős, de azokkal csak a szenvedés volt...

Tehát nálunk eddig az elöltöltős jobban bejött, meg szerintem egyszerűbb is kivenni a ruhát belőle...

Csak márkában nem tudom még milyen legyen.

Ezt a BEKO-t nagyon nyomják, gondolom azért mert ezen van a legtöbb haszon. Esetleg Bosch? Mi a véleményetek?

2014. máj. 4. 16:17
 3/11 anonim válasza:
Szerintem bosch samsungot ne vegyetek nekem hamar csapágyas lett:(
2014. máj. 11. 19:20
 4/11 anonim válasza:
Samsunggal én is megjártam fél év után elromlott.
2016. febr. 25. 08:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Indesit?
2016. júl. 7. 13:25
 6/11 Chaves válasza:
Beko mosógépünk van 2 éve és 7 kg-ot mos nagyon szépen. Hiba nélkül dolgozik. Sajnos áramkimaradás esetén a programot elfelejti. Még nem kellett javítani. Eddig ez a legjobb gépünk. Előtte Candy és Indesit felültöltősök voltak amik 2 év használat után már több javításon átestek.
2020. máj. 29. 05:34
 7/11 anonim ***** válasza:

2017 be vettük a Zanussi. Felültöltős. Fürdőbe van. ( hol máshol, ha nincs mosókonyha ) Le van félig takarva. Zuhanyzásnál kevésbé fröcskölődik az ajtó nyílásához a víz. " fekete mosógép - k nevezzük. Kizárólag melos, szerelős ruháknak. épp résnyire nyitva van, mosások közt is... Nem büdi a gép. Felültöltős

Még működik.

2018 ba vettük a wihrpoolt. A fehér mosógép.

Na az már zizeg az ajtónyitásánál. 😭

Több vizet is kap zuhanyzásnál, sajna.

Ideig le volt takarva, aztán sajna elfelejtődött.. 🙄

Mosás után sajna csak estig van nyitva. férjem mindig lecsukja. Így nem szellőzik. Persze hogy rozsdásodás jele mutatkozik...

Érdekes hogy ez a gép se büdi. Felültöltős.

Csak ilyen jó ebbe a fürdőszobába.

Mindkét gépre vett a férjem plusz garit. ( mondtam hogy nem kell a plusz gari még vásárlás előtt. De rábeszélték ).

az összes gépet, márkásabb, nem márkásabb, pár évre gyártják.

az se kizárt, van benne valami " időzítő ", hogy jó ha 5 évet kibír...

utána kuka... vagy máh telep... legalább ott " talán " megfelelően bontják szét...

előző gép is a wihrpool volt

Ha kérdezőnek már nem aktuális akkor bocs.

De mindig dilemma a háztartási gép, milyent vegyünk??...

Hátha segít az, amit írtam....

jó az öblítő illata. ecetet használok, nagyon régóta. kb annyit teszek a tartályba amit jelez..

szeretem ha kin szárad.

Ecetes vízzel főzöm át. nem túl gyakran...

2 l 20 %...

a mosások közt ha csak lehetséges, hagyjuk nyitva az ajtaját.

2020. aug. 10. 12:58
 8/11 gergoap ***** válasza:
2db Beko van a családban, mindegyik 6 éves, 70-80000Ft-os kategóriák, hiba nélkül mennek ezidáig. Kop-kop....
2021. febr. 17. 04:56
 9/11 bp1985 ***** válasza:
8-as. Hogy talàltál meg egy 7 éves kérdést???
2021. febr. 21. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:

9-es

Nekem például "utolsó válasz" szerint vannak rendezve a kérdések plusz néha rákeresek egy-egy dologra, ami épp érdekel. Ráadásul olyan is volt már, hogy rákerestem az adott dologra, ott maradt a böngészőablak (mobil, Chrome), folytattam a kérdések olvasgtását máskor, hű ez érdekel, válaszoltam. Jaaa, hogy többéves.

Amúgy sok hozzáértő a Beko-t javasolja, ráadásul Bekok elvileg vannak 5 év garanciával is.

2021. febr. 21. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!