Melyik márkájú elöltöltős alsókategóriás mosógépet érdemes megvenni?
Családban most samsung elöltöltős van. Ez most jónak tűnik, előtte volt whirlpool felültöltős , meg más márkájú felültöltős, de azokkal csak a szenvedés volt...
Tehát nálunk eddig az elöltöltős jobban bejött, meg szerintem egyszerűbb is kivenni a ruhát belőle...
Csak márkában nem tudom még milyen legyen.
Ezt a BEKO-t nagyon nyomják, gondolom azért mert ezen van a legtöbb haszon. Esetleg Bosch? Mi a véleményetek?
2017 be vettük a Zanussi. Felültöltős. Fürdőbe van. ( hol máshol, ha nincs mosókonyha ) Le van félig takarva. Zuhanyzásnál kevésbé fröcskölődik az ajtó nyílásához a víz. " fekete mosógép - k nevezzük. Kizárólag melos, szerelős ruháknak. épp résnyire nyitva van, mosások közt is... Nem büdi a gép. Felültöltős
Még működik.
2018 ba vettük a wihrpoolt. A fehér mosógép.
Na az már zizeg az ajtónyitásánál. 😭
Több vizet is kap zuhanyzásnál, sajna.
Ideig le volt takarva, aztán sajna elfelejtődött.. 🙄
Mosás után sajna csak estig van nyitva. férjem mindig lecsukja. Így nem szellőzik. Persze hogy rozsdásodás jele mutatkozik...
Érdekes hogy ez a gép se büdi. Felültöltős.
Csak ilyen jó ebbe a fürdőszobába.
Mindkét gépre vett a férjem plusz garit. ( mondtam hogy nem kell a plusz gari még vásárlás előtt. De rábeszélték ).
az összes gépet, márkásabb, nem márkásabb, pár évre gyártják.
az se kizárt, van benne valami " időzítő ", hogy jó ha 5 évet kibír...
utána kuka... vagy máh telep... legalább ott " talán " megfelelően bontják szét...
előző gép is a wihrpool volt
Ha kérdezőnek már nem aktuális akkor bocs.
De mindig dilemma a háztartási gép, milyent vegyünk??...
Hátha segít az, amit írtam....
jó az öblítő illata. ecetet használok, nagyon régóta. kb annyit teszek a tartályba amit jelez..
szeretem ha kin szárad.
Ecetes vízzel főzöm át. nem túl gyakran...
2 l 20 %...
a mosások közt ha csak lehetséges, hagyjuk nyitva az ajtaját.
9-es
Nekem például "utolsó válasz" szerint vannak rendezve a kérdések plusz néha rákeresek egy-egy dologra, ami épp érdekel. Ráadásul olyan is volt már, hogy rákerestem az adott dologra, ott maradt a böngészőablak (mobil, Chrome), folytattam a kérdések olvasgtását máskor, hű ez érdekel, válaszoltam. Jaaa, hogy többéves.
Amúgy sok hozzáértő a Beko-t javasolja, ráadásul Bekok elvileg vannak 5 év garanciával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!