Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy jo tosztsütöt ami egyenlet...

Egy jo tosztsütöt ami egyenletesen pirit szeretnek venni, segitetek?

Figyelt kérdés
Ami eddig volt eggyik sem sütött egyenletesen,v. ha be is volt allitva,többször kellett forgatni,olyat keresek,ami egyenletesen süt.Köszi elöre is,link is jo lenne.
2012. dec. 14. 17:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Én eleve nem szendvicssütőt használok erre a célra,mert utálom,hogy elvágja félbe a tósztkenyereket, és nem is pirít rendesen 1 rétegben.Kontakt grill a jó megoldás, akármilyen vastag-vékony szeletet piríthatsz benne, egyenletesen süt,a felesleges zsiradék kifolyik egy tálcába. Nekem egy George Foreman féle is van,meg egy sima tescos. Az előző állítólag valami irtózatosan menő márka.Nem vettem észre közöttük különbséget.
2012. dec. 14. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!