Jó ez a kávéfőző?

Figyelt kérdés
Orion.. ocm 2012n
2012. okt. 25. 20:54
 1/1 anonim válasza:

Nem használtam még, de megnéztem a paramétereit (én is éppen kávéfőző vásárlás előtt állok).

Legfontosabb kérdés, hogy milyen kávét szeretnél készíteni. Ezzel a készülékkel a paraméterei alapján valószínűleg egy közepesen jó minőségű, hígabb kávét lehet készíteni (ízre valószínűleg a kotyogóssal készült kávéhoz hasonlíthat). Erős presszókávét viszont ezzel nem lehet készíteni, de ha ez nem szükséges, akkor jó választás lehet (tejeskávéhoz és kapucsínóhoz szerintem jó kávét készíthet, persze a kávé minősége is fontos).

Bár ha ebben a kategóriában keresgélsz, én lehet inkább egy szarvasi kávéfőzőt vennék, mert annak az alkatrész ellátottsága is megfelelő, abból már ittam is kávét és ízlett is.

Presszókávéfőző sajnos csak 22ezer forinttól indul, ahogy nézegetem, a jobbak inkább 30ezer körül vannak.

Orinont, mint márkát nem nagyon ismerem, de ebben az árkategóriában a szarvasi szerintem megbízhatóbb.

2012. nov. 22. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!