Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet a baja a kávéfőzőmnek?

Mi lehet a baja a kávéfőzőmnek?

Figyelt kérdés

Az előző adagot még rendben lefőzte. Most bekapcsolom, a piros ellenőrző lámpa világít, de nem melegszik a gép.

(átlagos villanykávéfőző, ELIN)

2012. szept. 20. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínű a fűtőszála hibásodott meg.
2012. szept. 21. 09:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Logikusnak azt tartanám, hogy ha a fűtőszálon nem folyik áram, akkor az ellenőrző lámpa sem világít. De ezek szerint az egyszerűen csak párhuzamosan van bekötve?
2012. szept. 21. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen hirtelen történt, akkor elképzelhető, hogy egyszerűbb dolog, de a vízkő szokott minden probléma forrása lenni. Nagyon brutálisan elvízkövesedett fűtőszálakkal lehet találkozni. Tán még szét is rohad idővel...
2012. szept. 21. 10:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Nemrég volt ecetezve. Az utolsó adagot simán főzte le. Szétszedtem, (ez annyiból állt, hogy levettem az alját), de semmi látható hibát nem fedezek fel. Majd keresek valami műszert és bemérem.
2012. szept. 21. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is fűtőszál. De annak a cseréje gazdaságtalan!
2012. szept. 22. 12:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Vettem végül egy Szarvasit.

Nem volt olcsó (16 ezer), de korábban már volt ilyenem, az több, mint 15 évig bírta.

2012. szept. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!