Mosógépvásárlás előtt állunk. Milyen márkát ajánlanátok? Nektek melyik vált be, és melyik az amelyiket nem éri megvenni?
Kiegészíteném az előttem szólót, akivel teljesen egyetértek!
A termékeim fele itthon Samsung, és nem csalódtam egyik termékében sem. A 8-10 éves régi dolgok is teljesen tökéletesen működnek. Nem tudom milyen 1 évről beszél ez a sült hal. A világ legnagyobb hajógyártója a Samsung, illetve átvette a Nokiától 16 év után a vezetést a telefonok területén. A számok mindent elárulnak. Nem kell itt bizonygatni semmit, a tények azok tények.
Amikor válság volt, minden cég spórolni akart, és a válságra hivatkozva nem igen jelentettek be új HiFiket a gyártók, új házimozi rendszereket. Az LG mit is csinált? Ráállt az audio termékekre, és rengeteg új HiFi-t és h.mozirendszert fejlesztett a válságba. Az ellentétét csinálta annak, amit más gyártó tett. A többiek spóroltak, ők pénzt költöttek fejlesztésre. Ezen felül a Forma 1 főtámogatója lett egy ilyen időszakban. Csak az LG erőltette rá Bernie Ecclestone-ra, hogy legyen az F1 HD minőségben. Ha az LG nem erőltette volna, még mindig SD adásban jönne az F1. Külön kivonultak kamerával, és tesztelték előtte sokáig, hogy mennyire látni akár a gumik kopását. Láttam a tesztfelvételeket, valami csodálatos. Hogy hová fejlődtek? Csak meg kell nézni audio és Tv téren, hogy kik is kapják az EISA díjakat. LG és Samsung. Valahogy jobban hiszek a díjaknak, mint pár elvakult embernek.
LG-vel sem volt soha semmi bajom. 12 és 6 éves CRT, 5-6 éves h.mozi is remekül működik most is(és sok más termék is). Haveromék LG mosógépe 6-7 éve működik hibátlanul. A mienk másfél éves, de nem félek attól, hogy nem lesz tartós.
Az eredmények magukért beszélnek szerintem: Forma 1 főtámogató, az egyik vezető klímagyártó, vezető a komplett h-mozik terén, a legjobb 3D TV gyártó, ugye ők fejlesztették ki a passzív 3D technológiát, ami messsze jobb a Samsungénál is, vagy bármelyik másiknál, mosógépek terén jelenleg az egyik legjobbnak számít, külföldön is mindenki dícséri. Kell ennél több?
MO-on divat fikázni a Samsungot vagy az LG-t. Vettem LG 2.1-es rendszert. Jó pár ismerős csodálkozva: miért LG-t? Az nem jó. Mondom oké. Hallgasd meg. Utána mondjál véleményt. Amikor meglátták, már sejtették, hogy baj van az ő számukra. Magyarázkodás elkezdődött,hogy "jó, de nem ilyen spéci rendszerre gondoltunk". Mondom, már nincs kibúvás. Hallgasd.
Mondanom sem kell, ledöbbent az összes kis Logiteches, Geniusos és Edifier-es feje, hogy sokkal jobb egy ilyen rendszer, mint egy PC-s. Addig csak mondták a többiek után a hülyeséget, hogy egy PC-s szett sokkal jobb, mint egy ilyen h.mozi rákötve a PCre. Persze-persze.
Ja, mellesleg azért vettem LG hangrendszert, mert már meguntam 4-5 Logitechet, hogy egyik sem bírta ki az 1 évet sem. Az LG legalább tartós és jobban szól.
Az egyik régi gépem:
Szerintem a látvány sem rossz, és miután látták-hallották ezt a rendszert, mindenki azt mondta, hogy nagyon ütős, és elfogadná (hát még a gépem adatai, de itt nem az a lényeg).
De éntőlem fikázhatod a Samsungot és az LG-t, ha attól nagymenőnek hiszed magad.
Köszi :)
Sajnos nekem mosógép terén csak egy 100.000-res Lg-re telt, a 80-90 ezer ft-os hiper-szuper Bosch gépeket már nem tudtam megfizetni :)
Ugyanez a helyzet 2.1 téren is. A 20-30 ezres hiper-szuper PC hangszóróra sem telt, csak egy ilyen sz@r LG-re és ezért vettem meg :)
Hidd el, Ő bebizonyítja, hogy olcsóbb volt :)
Őneki szerintem a hangszórója is BOSH márkájú, képzelem mennyire, még a márkanevét sem tudja leírni helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!