Ajanlanatok nekem borotvat?
Talaltam egy philips senso touch borotvat 25900ft ert. Ajandekba vennem apumnak. De a saturnba lattam 51000ft ert.
A tesoimmal egyutt vennenk igy nem lenne nagy baj az 51 ezer sem. Inkabb jo minosegut szeretnek. Mit ajanlotok? Ti mit hasznaltok? Apumnak erzekeny is a bore, mar volt neki par ezer forintos borotvaja sajnos attol kipatogot az arcbore.
Létezik elektromos borotválkozás előtti arcszesz is, ami puhítja a szőrt és sikamlóssá teszi az arcbőrt.Elkenve az arcon beszívódik, mint a borotválkozás utáni keészítmény, csak érezni lehet a bőrőn, hogy csúszós, sikamlós.
Ez segíthet az irritáció kialakulásában.Borotválkozást követően pedig azért érdemes arcszeszt használni, mert a bőr felülete mikroszkópikusan, de sérül,És ha a borotva nincs rendesen kitakarítva,dezinfikálva minden alkalom után, a benne maradt hámsejtek és darált szőrben megtelepedett bőratkák ,szakálmérgezés kialakulásához vezethetnek.
Ezért nem kell minden alkalommal bajlódni a borotvával, elég két hetenként alaposan tisztítani, és inkább arcszeszt használni.Ez sokkalta egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!