Mosógépvásárlás előtt állok! Melyik típust ajánlanátok? Tapasztalatok (pozitív, negatív).
Felültöltőset vegyél. Számolj arra, hogy max 5 évig bírják, nem úgy mint a régi hajdúk.
Nekünk Daewoo DWD-F1012-nk van, hát erről csak negatívat tudok mondani. Nincsen olyan program, ami időben és hőfokban is megfelelő lenne. Találtam egyet rajta, de az csak 60 fokon mos, ami a színeseknek nem tesz jót.
most harmadjára romlik el benne a fűtőszál, tehát csak hidegen tudok vele öblíteni, mosni nem.
Napi egyszer, de inkább kétszer meg a gép. Tehát használni bőven eleget használom, de jót nem igazán tudok róla mondani, azt írják, hogy 6-7 kg szárazat lehet benne mosni, lehetni lehet, csak a ruhák lesznek büdösek, emellett van olyan, hogy a program közepén leáll.
whirlpool NE!!!!!!!
Anno én is biztam a márkában és azt akartam venni. Szerencsére volt annyi eszem hogy a fórumokon és szerbizekben utánna néztem a dolognak.
A whirlpool néhány éve technológiai váltást csinált és piaci okoból le akart faragni az árból, ezért most egy nagy rakás kaki amit csinál mosógépekben.
A szervizekben hegyekben állnak whirlpool mosógépek és többet van náluk mint a tulajnál. Az össze szervzes őket szidja.
Ha hosszútávra keresel siemens, bosh.
A szomszéd új/régi/gazdagnak 25 év óta MIELE van.Az elsőt kintről hozták még be.2 éve vették a 3.-at,ez már "süt-főz-vasal" Egyikkel se volt gondjuk,csak megunták !
Viszont ha mégis elromlik,csak pesten szervizelik,valamint 200-250 az ára !
Pont tegnap sz@rt be a Whirlpoop AWT 5100-s unk.
Szétszedtem,"rámértem" motor jó,szivattyú jó--tehát vezérlés.Nem birom elérni a havert,így nem tudom,mennyibe fáj,majd hétfő este megírom!
Ilyet NE,Siemens,vagy Bosh !
nekünk LG van nagyjából 6-7 éve de semmi baj nem volt vele.
típusa: LG WD-10302NUP
szervízt nem látott, 400-1000/min között állítható a centri fordulatszáma, lcd-n kiírja hány perc van hátra a mosásból, tapasztalataim alapján halk máködése van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!