Mi történhetett az electrolux porszívonkal?
bekapcsoltam kb 1 perces menet után puffant egyet és elkezdett füstölni ?! be lehet kapcsolni de a burkolat alatt látszik ahogy szikrázik és nem is úgy szív szerintetek zárlatos ?
ilyen típusú
Szerintem elromlott.
Nem tudom milyen választ vársz, gondolod valaki ennyiből pontosan diagnosztizálja a hibát, majd te megrendeled a cserélendő alkatrészt, fogod a kis forrasztópákád és kijavítod?
Elviszed szervizbe, ha garanciális megcsinálják, ha nem, megmondják mibe fog fájni...
Ha garanciás akkor vidd vissza.
Ha már nem, akkor a szelektív hulladékgyűjtőbe.
A mai eszközöket igyekeznek a gyártók úgy kialakítani hogy otthon barkács módszerekkel ne lehessen tunningolni.
Ráadásul nem is értesz hozzá, hiszen ha nem így lenne, nem egy webes képet linkelsz, hanem a hibás cuccod fotózod le amiről láttad hogy gond van vele, mi pedig látjuk hogy mit lehet vele kezdeni.
A javítás se rossz megoldás ha nem te csinálod.
Ha szervízbe viszed, kérheted hogy a javítást egy általad kiválasztott összeg fölött ne végezzék el, ami számodra még megéri.
Ha van egy ezermester rokonod/ismerősöd kérd meg, hogy nézze meg.
Az is előfordulhat jó eséllyel, hogy javítható.
Egyértelmű hogy megölte a por!
Ennek oka lehet a helytelen használat vagy nem voltak rendszeresen tisztítva a szűrők!
Egyébként szerintem a szénkefe ment tönkre benne és az szikrázik!
Sajnos minden porszívó egyszer elromlik akármilyen értékű!
Max még próbálkozhatsz a szerelővel de az csak átmeneti megoldás után újra előjön a hibája! (Tapasztalat!)
Szóval mind1 ha már újat veszel! Az legalább bírni fogja ismét vagy 5 évig. :)
""most gondolkozom egy lux porszívon""
Nekem is ez volt - másfél évig bírta!
én ezta fajtát vettem 400 ezerért szerintem jól szív az előző elektrolux porszivóm kuka a sok kutyaszőr miatt...amugy luxbol van egy levegő tisztítom és olyan levegőt csinál hogy az nem igaz télleg tiszta jó érzés bemenni a szobába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!