Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi történhetett a mosógépemmel?

Mi történhetett a mosógépemmel?

Figyelt kérdés
van egy orion mosógépem kb 2 éves lent van a mosókonyhában azért vettem anno ezt mert olcsó volt és gondoltam oda le jólessz ez is mostam vele elmentem dolgozni és mikor hazaértem lementem a mosókonyhába és égett bakelit szag volt és nem volt áram sem a teteje megvan olvadva a tetejét leszedve belekukucskáltam és ilyen kormos volt nem érdekel engem már ez a mosógép veszek holnap egy whirlpoolt és beüzemeltetem a fenti fürdőbe és le meg csinálok ruhatárat mi okozhatta ezt a jelenséget?????
2011. júl. 29. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Rövidzár.

Lehet, hogy a víz bejutott oda, ahova nem kellett volna, és zárlatot okozott. Persze csak tipp.

2011. júl. 29. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ohmos zárlat lehetett. Azért had kérdezzem meg, hogy a mosógépet miért hagyod őrizetlenül? Egy háztartásigépet nem szabad bekapcsolva egyedülhagyni. Ha elmész otthonról, vagy lefekszel aludni, ki kell kapcsolni. Látod te most egy nagyobb tűzvészt úsztál most meg. Mázlid van.
2011. júl. 29. 23:30
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat a pont jár :)
2011. júl. 31. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!