Áramtalanitottam a lakást, de amikor visszaakartam kapcsolni semmi nem müködött. Mi történhetett?
Elutaztam 1 hétre és áramtalanitottam a lakást. Mikoir hazaértem és visszakapcsoltam az áramot akkor semmi nem kapcsolodott be. (panelházba lakok)
Mi történhetett?
Már miért lenne ezotéria?
ÉS emeletes lakásba élek, ha a főbiztositékkal lenne valaki akkor senkinél se lenne áram, de csak nálam nincs..:S
(am. most 1 kávézoba vagyok mielött megkérdezi valaki, hogy miért tudok akkor gépezni, ha nincs nálam áram..)
"...semmi nem kapcsolódott be."
Bővebben?
Egyébként elégé esélyes a dolog amit már fent is írtak mármint ha egyszerre kapcsolsz fel "mindent" az nagy eséllyel leveri a kismegszakítókat (meg lehet hogy az érzékenyebb elektromos cuccok se bírják ki röhögés nélkül)
Szóval mi a helyzet a kismegszakítókkal?
Na most őszintén!!!!!
Nyaralásból haza értél, kismeg. felkapcs, kussba minden.
Te nyugodtan beültél egy kávézóba és itt megkérdezted szépen hogy vajon mifasz! BETEG VAGY APÁM!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!