Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » SOS! Megteheti velem a munkált...

SOS! Megteheti velem a munkáltató, hogy kifizetteti velem egy új hűtógép árát?

Figyelt kérdés

Karácsonyi ünnepre vittem műanyagflakonos kólát, amit én már csak a mélyhűtőbe tudtam betenni.Benn maradt az éjszaka folyamán, és reggel az egyik kolléga azt mondta, hogy felrobbant és egy kis darab kiszakadt a mélyhűtő oldalából.

Szerintem reggel valaki ki akarta erőszakosan venni és véletlenül kiszakíthatta.

Mit hazudjak, elmondtam hogy én tettem oda, így velem vetetné meg az új gépet.

2011. dec. 20. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogyan robbant volna fel? Hűtésre? Azt meg kellett volna nézni! Ettől függetlenül mi a fenének kell a hűtőbe tenni a kólát most?
2011. dec. 20. 18:54
 2/9 Tinker Bell ***** válasza:
Nézd! Szerintem olyan nincs, hogy valami úgy odafagyjon a hűtőhöz megfelelő üzemelés mellett, hogy csak a műanyag borítással együtt lehessen kivenni. Ergo a fagyasztónak amúgy is volt valami baja, tehát nem a te hibád hogy így alakult. Bárki másnak letört volna. Biztosan olvadt a fagyasztó és utána visszafagyott, és épp a te kólád állt a tócsában. Ezt kell elmondanod neki, mert nem a te felelősséged, hanem az övé hogy megfelelő minőségű hűtőt tartson fenn a munkavállalók számára. Amennyiben az meghibásodik az ő dolga elintézni, hogy amíg javítás alatt áll rendelkezésre álljon egy másik hűtő vagy újat vásároljon a meghibásodott helyett.
2011. dec. 20. 18:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak azt mondhatom, hogy hülye voltam! A kocsiban ide oda gurult az anyósülésen, és azt szerettem volna, hogy a kinyitásnál hideg legyen és ne spricceljen szét. Egy kis félreértés is történt, mert a karácsonyi vacsora előtt felakartam állni, hogy kivegyem a vacsorához, de a dajkám azt mondta, hogy ő kivette a hűtőből az italokat, így megnyugodtam.Én meg reggel hallottam, hogy a mélyhűtő az nem hűtő csak a sima hűtő az, és hogy oda be sem nézett???!! Délben jött a vezető poénja, hogy mikor érkezik az új hűtő?
2011. dec. 20. 19:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sík ideg vagyok, mert óvónői fizetésem a család megélhetéséhez is kevés, nem hogy egy ajándék hűtő megvásárlásához.
2011. dec. 20. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem teheti meg.Főleg nem ilyenért.

Ha odamész és szétvered az jogos, de így nem!

Különben is kóla úgy hogy a hűtőböl kiszakadjon egy darab???Ugyan már!

Robbant már szét mélyhűtőbe a munkahelyemen (presszóban) ott felejtett sör, pezsgő és szénsavas üditő is és ilyen kár soha nem keletkezett.

Pedig gyanítom a pezsgő nagyobbat robban.

Én nem venném meg.

Mit csinál??Be perel?Hajrá!Bizonyítsa be hogy a kólám volt a hibás.

Levonja a fizuból??Már mennék is feljelenteni hogy lopja a pénzem.

2011. dec. 21. 07:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk én már a műanyagflakonos kólásflakon "robbanását" is furcsállom,hiszen az már csak akkor történik (üvegnél)amikor az már jéggé fagyott,mitől repülnének szét olyan erővel a jégdarabok hogy megrongálnak bármit is,pláne hogy a rugalmas műanyag flakon is lefékezi?
2011. dec. 22. 12:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Éjszakánként én is sokat gondolkodtam ezen, amit leírtatok. Sajnos szomorú és aggodalmaskodó karácsonyom lett, még nem tudom, hogy mi lesz az eset vége.Ha jövőre bemegyek, akkor fogunk a vezetővel erről beszélgetni. Mindenkinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok.
2011. dec. 25. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, az a valószínű verzió, amit te is írsz. Valaki ki akarta szedni a kólát, és ezzel okozta a kárt.
2011. dec. 26. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Az létezik, hogy szétnyílt a fakon, mert már én is jártam úgy a szénsavas vízzel, de a hűtőnek attól még semmi bajának nem szabad lennie. Max. odafagy a kiömlött kóla.Azt meg a hűtő leengedésével ki lehet takarítani. Annak a hűtőnek a fagyasztóját valaki felsértette valamivel, amivel ki akarta feszegetni a fagyott flakont. A flakon szétnyílásában igen, de a hűtő elrontásában nem te vagy a hibás. Ne fizesd ki az új hűtőt.
2012. jan. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!