Hogy szól pontosan a törvény? Ha minden igaz, akkor a munkáltató rendelkezik a munkavállaló szabadnapjainak egy részével. Ez mit jelent pontosan?
szabadnapod programjához semmi köze a munkáltatódnak
kifejtenéd kicsit bővebben a kérdést, mit értesz azon, hogy megmondja a napi programod? szabadságról vagy szabadnapról/pihenőnapról beszélsz? milyen munkarendben dolgozol?
úristen, dehogy mondja meg h mi legyen a napi programod :D :D te jó ég, hány éves vagy??
a szabadságok háromnegyed részével rendelkezik ő. ennyi. úristen :D :d
arról van szó hogy a munkáltató (a főnök) megmondhatja hogy mikor adja ki a szabadnapjaid egy részét, meg hogy mikor van rád szükség, és mikor ne menj.
ahhoz senkinek semmi köze nincs hogy mivel töltöd a szabadnapod.
de ha már erről van szó, a főnök is emberből van és meg lehet vele dumálni a dolgokat, hogy "ekkor szabadságon szeretnék lenni" egy hónappal korábban megmondom, és akkor mindig úgy szerveződnek a dogok hogy jó legyen.
Egyébként meg az én munkahelyemen csak az a lényeg, hogy el legyen végezve a feladat jól meg lehetőleg időben, a kutyát se érdekli, hogy ki mikor dolgozik rajta. Én van hogy hétvégén is, meg van hogy elalszok és csak 10-re érek be.van hogy estig bent vagyok, van hogy nem. van hogy olyasmit kell csinálnom amire senki nem tanított. Nem zavarnak a kihívások. van hogy unalom van, van hogy rengeteg a munka.
A szabadnapok számával meg nem szoktunk foglalkozni, legyen kész a munka, a papírra meg majd írunk valamit.
szorgalmas vagyok akkor több a szabadidőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!