Energiatakarékos ízzó végleg kiverte az önkioldó biztosítékot. Mi történhetett?
Kb fél éve vásároltam egy olcsó energiatakarékos izzót. A villany már órák óta égett, amikor egy hatalmas csattanás következtében lekapcsolt a biztosíték, visszakapcsolás után sincs áram azon a hálózaton. Az égőt eltávolítottam, egyértelműen lehetett érezni az égett szagot, viszont sehol máshol a lakásban, a biztosíték körül sem lehetett érezni ózont. Mi lehet a gond? Esetleg tudok házilag ilyen önkioldó biztosítékot cserélni?
Képek az eszközök azonosításához: [link]
köszönöm ezt a sok hasznos tanácsot..
az égőt kiszedtem, a biztosítékot engedte visszakapcsolni, viszont továbbra sem volt áram a hálózaton. a tegnap este viszont egyik pillanatról a másikra, beavatkozás nélkül nem kis meglepetésemre visszatért az élet a hálózatba.
ennek ellenére természetesen tanácsotok alapján ki fogom cserélni a biztosítékot és soha többé nem veszek olcsó energiatakarékos ízzót.
szépeket!
" 8x250 csavarhúzó nem biztos hogy jó esetleg 8.25x251 lesz a megfelelő:)) "
Nekem összesen egy darab fanyelű csavarhúzóm van, ami arra is jó, hogy kilóg a vas a végéből, és azt lehet kalapálni is. Most kérdezem, ez a csavarhúzó is jó a fenti munkához?
Gumukesztyűben,kalapáccsal együtt használva sűrű káromkodások kiséretében leverheted vele amit akarsz.
De valahol itt van w3dzz szakértő aki majd helyreigazít a kalapács mérettel kapcsolatban.
Szép Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!