Áramfogyasztást hogy lehet visszafogni?
Poén:
Minden rendben van, csak lekopott a tizedesvessző az óráról. :)
Komoly:
Vezetékhiba / Áramlopás / (kis valószínűséggel) órahiba.
Azt mondtad kipróbálod, hogy lekapcsolsz mindent. Eredmény?
Tanács:
Először ne a biztosítószekrényben kapcsold le a lakást, hanem egyenként "húzd" ki a fogyasztókat.
Aztán ha "pörög" akkor a kismegszakítókat (biztosítókat).
De szerintem ezután már ott leszel, hogy érdemes szakember bevonásával folytatnod.
Köszönöm szépen az újabb válaszokat!
Áramlopásra igazság szerint nem gyanakszunk, mert családi házban vagyunk, itt egy óra van csak, és ugye az óra a méretlen vezeték után van, oda pedig nem fér senki, csak mi.
Kaptam egy leírást, hogy kell az órát megnézni, hogy biztosan jól mér-e, illetve megcsinálom azt is, hogy egyenként kihúzok minden fogyasztót és lekapcsolom a lámpákat is. Sajnos elég későn érek haza, ezt már csak hétvégén tudom kipróbálni :S
Először ezt alaposan olvasd végig, a kommenteket is végig.
Ez a pali hasonlóan járt, de felvette a kesztyűt, és perre ment, amit meg is nyert. Igazi modern legenda :)
Más blogokon is rendre előjön ez a téma, úgy látszik a mocskos szolgáltató bármi gond esetén rutinszerűen gyanusítja meg a fogyasztót és kúrja oda neki a többszázezres kötbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!