Milyen mosógépet NE vegyek?
Valami olcsóbb mosógépet akarok venni, felültöltőset.(kicsi hely miatt)
Melyiket ajánlanátok leginkább?
Szóba jöhető márkák:
FAGOR,ELEKTROLUX,INDESIT,ZANUSSI,BEKO,CANDY,WHIRLPOOL,SAMSUNG
Jelenleg prémium kategoriás ARISTON van, de 7 év után meghalt. Akkor 120 volt akcióban. Ezért akarok most valami olcsót.
NEM LEHET A PANELT JAVÍTANI !!! Sajna !
Én a nyár óta írogatok ide. Volt egy AWT 5100-fölültöltős Wh-unk,3,5 évet bírt,elektronika halott lett.
Egy keskeny Privileg 4412-t vettünk helyette.
A lényeg--szétszedtem,és konyhaasztalon néztük a panelt egy rádióamatőr-építővel,és egy másik mikroelertronikai megszállottal.Javíthatatlan. Olyan sz@r anyagból van a "nyák"-lap,illetve azon minden alkatrész,kütyü..hogy az csoda,hogy 1 napot is kibírt !
Egy gyufafejnyi ellenállás ment ki,és a hőre lágyuló!!! alaplapon egy kisujjnyi lyukat égetett,így a környezetében vitt mindent.
Az a baj,hogy otthon nem lehet olyan kicsibe megcsinálni,mint a gyárban a robotok,amúgy rablás az egész,kiszámolták,a benne levő alkatrészek bő 10ezerből kijönnének.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Nem lehetett javítani, legalább is rövid időn belül. Elképzelhető, hogy 2 vezérlőpanelból lehetett volna összerakni egyet, de ez is bizonytalan volt.
Viszont mosni addig is kell, úgyhogy vásároltam egy újat 70000-ért. SAMSUNG WF0502NUV/XEO. Hát nem olyan mint az ARISTON de nem is került annyiba.
A panelt nem gazdaságos javítani, mert inverteres a gép.
45000 az új és nem tudni, hogy mi lesz a következő hibája 7 évesen. (főmotor 26000-ért)? Ha nem inverteres lenne állítólag 23 körül megállna. Gondoltam ezt még megosztom veletek, hátha valakinek ez is segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!