Milyen mosógépet NE vegyek?
Valami olcsóbb mosógépet akarok venni, felültöltőset.(kicsi hely miatt)
Melyiket ajánlanátok leginkább?
Szóba jöhető márkák:
FAGOR,ELEKTROLUX,INDESIT,ZANUSSI,BEKO,CANDY,WHIRLPOOL,SAMSUNG
Jelenleg prémium kategoriás ARISTON van, de 7 év után meghalt. Akkor 120 volt akcióban. Ezért akarok most valami olcsót.
Szia!
Fagor, Samsung. Indesitet, Candy-t ne!
Whirlpoolt NE! Meg úgy általában olaszt ne.
Samsungnak nem tudom van-e felültöltős gépe, de az például jó, meg az LG, Candy is.
40 centis előltöltős is lehet alternatíva, ha kicsi a hely és Samsung, vagy LG mellett döntesz. Elbírnak 5kg ruhával.
(nekem egyébként LG van, 4 éves és még mindig olyan, mint mikor megvettem)
Kérdezz meg egy IGAZI háztartási gép szerelőt. (Tudod, ne olyant, aki a reklámban hazudik! :) )
Nála senki sem tudja jobban!
Az üzletben azt nyomatják, amit éppen kell, a reklámokról ugye ne is beszéljünk, de a szerelő a tuti megmondhatója a dolognak! Neki nincs érdekében hazudni, - ha nem kihívod, csak felhívod. :)
(Egyébként kb. 6 évre tervezik a mosógépeket, mert fogyasztói társadalomban élünk. Sajnos. :S )
Úgy értettem, hogy az LG gépem mindenben olyan, mint mikor megvettem. :) Úgy is működik. Nincsenek gyanús zajok, vagy leeső alkatrészek. Szüleim Whirlpool gépéről 2 és fél évesen leestek a gombok centrifugálás közben. :)
Ja, a BEKO török és annyira nyomulnak, hogy 3+3 év garanciát adnak a gépeikre.
Most éppen ezt nézem: Samsung WF0500NXW
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!