Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógépek közül melyik a...

Mosogatógépek közül melyik a jó? PL:Candy? Whirpool? És ami árban is jó? .

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 16:31
1 2 3
 21/21 Krill válasza:

Candy-t nem ajánlom semmiképen!

Igaz hogy csak és kizárólag ezzel volt dolgom eddig, de műszerészként értek hozzá, és magamnak javítottam, így ismerem a lelkivilágát. Röviden: sz@r. Kicsit hosszabban: Szándékosan beépített 1-2 évre időzített hibaforrások garmadája, nehéz hozzáférhetőség és szerelhetőség, silány anyagminőség.

Egy példa. Szerintetek a rozsdamentes üst és a műanyag szerelvény közül melyik kezdett el rozsdásodni, de durván?

Nálam a gumi tömítések mentén kúszott fel a rozsda, és ez szüntette meg a tömítettséget. (ehhez kell ~1-2 év) Ezután a csepptálcában felgyűlik a víz, és természetesen minden érzékeny dolgot ide pakoltak hogy álljon a vízben és elkezdjen rohadni. (így még tud működni 1-2 évig)

Vicces az, hogy még csak többe sem kéne kerülnie és sokkal jobb is lehetne, mert mondjuk a szivattyúval, vezérléssel és egyéb részegységekkel semmi gond nem volt még, annak ellenére hogy csúnyán belepte a rozsda, csak az összeszerelést kellet volna jobban átgondolni.

Gyanítom hogy minden gépbe építenek, ártól függő késleltetéssel ilyen "hibákat", hogy ne legyen örök életű. Láttam már más gépeken is ilyeneket. Pl egy mosógépben a vízpára a drága és szigeteletlen vezérlő elektronikára volt vezetve, vagy a természetszerűleg előforduló pára és víz csurgás a szivattyúra, szóval márkától függetlenül vannak ilyenek, de ilyen pofátlanokat csak a kínaiak szoktak csinálni...de ők legalább olyan olcsón adják a vackaikat, hogy nem is érné meg javítani. A baj szerintem ott kezdődik, amikor a kínai vacakra ráteszik az EU-s matricát, és megszorozzák kettővel az árat.

2015. okt. 17. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!