Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógépek közül melyik a...

Mosogatógépek közül melyik a jó? PL:Candy? Whirpool? És ami árban is jó? .

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 16:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát hogy őszinte legyek.........Dél-Kórea Pfffffff

Mondjuk minden onnan jön( Daewo, Lg, Samsung)

De már megint a reklámmokkal érvelek: ezeket mindet reklámozzák. Láttál te már valaha mondjuk BOSCH reklámot???

Tuti nem, azért, mert ami faxa, és bírja a strafát, azt nem reklámozzák. Nézd meg a BMW-t! Reklámozzák, az oké, faxa autó, az is oké, de nézz majd meg egy X6-ost 10 év múlva!!!

(túl lesz már vagy 3 motorcserén, és ráköltöttek már egy zsák pénzt)

Nekünk Opelunk van, (jó, oké azt is reklámozzák)de még a faxa F-es astra. Most van kb. vételárral eggyütt 400000-be, 13éves autó). Minden sarkon hozzádvágnak akármit ami ke hozzá pár ezerért. Míg egy Bömösbe ha csak gyertyát kell venni, az is 30000-nél kezdődik.

De ez már OFFOLÁS, úgyhogy ezt én részemről lezárom!

2009. jan. 16. 15:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem vicc!! Nem én találtam ki!! Én tv szerelő vagyok, de van jó csomó háztartásigépes barátom még a gelkás időből... Ha valaki mé emlékszikrá! Ők monddták, de télleg: most ezek a megbizható márkák! Én hittem neki, most fut az első program az LG mosógépen... Mellesleg sógoromék 7 éve vettek egy Whirpool 6-érzék mosógépet... Néhány hete adta be az unalmast: nem a dob hátulja, hanem az eleje szakadt szanaszét!!! Tönkretette a szivattyút is stb. A javitás kb50.000 pénz lenne! De hallottam már mosógépről müanyag dobbal... Ennyit erről!!!
2009. jan. 16. 21:16
 13/21 anonim válasza:
Szia. Nekünk Indezit van már 6 éve és még soha nem kellett semmit javítani rajta. Jó szívvel ajánlom.
2009. jan. 19. 14:02
 14/21 anonim válasza:

Szia nekem whirlpool mosogatógépem van

októberben volt egy éves

és már vagy 6x elvitték szerlni. csak az első két hónapban mosogatott jól

aztán állandóan hívtam a szervízt elvitték visszahozták nem találtak problémát igazán

ezt azt kicseréltek benne

de nem mondhatnám hogy meg vagyok vele elégedve

hiába erősködtem, hogy cseréljék ki, végül nem lett belőle semmi. Most meg már le járt a garanciája.

Tehát whirlpoolt ne vesgél, Nem is alapverzió mert 89000 be került:S

2009. jan. 20. 09:30
 15/21 anonim ***** válasza:

UTOLSÓ... Hát nem semmi... nekem, és jó pár ismerősömnek van Wirpool mosogatógépe, de iet még nem hallottam! Mindenki meg van elégedve vele... Ja, mondjuk az biztos hogy meg kell tanulni belepakolni... Nem csak ebbe!!!

Szval qrva jó!!!

2009. jan. 20. 18:46
 16/21 anonim válasza:

utolsó előtti vagyok. Temészetesen tudom, hogy kell bele pakolni. Nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy a poharak pl nem tiszták, hanem homályosak és apró szemcse van rájuk száradva. Főleg az üveg dolgokon vehető ez észre de természetesen a többi sem tökéletes. Volt egyszer olyan baja hogy a forgólapát telement mindennel eldugult azt kicserélték

aztán kicseréltek valami érzékelőt is de akkor sem az igazi

. Egy ismerősömnek is whirpool volt. Elköltözött másik márkát vett valami A betűset és azt mondta 100 jobb mint a whirlpool, márpedig ha valami jó akkor hogy lehet tőle sokkal jobb más...

tehát én nem ajánlom az tuti.

2009. jan. 22. 09:38
 17/21 anonim válasza:
Nekem SIEMENS van,már 2 éve.Tökéletesen működik,gyönyörűen tisztrít,és alulra még a 13 literes fazék is belefér.Minden elindításnál imába foglalom a feltalálója nevét,mert egy 4 tagú családom van,ahol 2 gyerkőc él,és eszik iszik folyamatosan.Ami mint tudjuk ahány alakalom,annyi pohár,tányér,stb :-)Nem növelte meg sem a víz,sem a villanyszámlámat túlzottan,pedig minden nap elindítom!És ilyen szép csillógóra az áletben nem mosnám el a poharakat,,,,
2009. jan. 22. 10:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem candy van,októberben volt 1 éves,de eddig kifogástalanul működik(kopp-kopp).
2009. jan. 22. 13:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem is Candy van, nagyon meg vagyok vele elégedve.
2009. ápr. 17. 08:20
 20/21 anonim válasza:
Nekünk lassan 10 éve van meg a gép,és még egyetlen egyszer sem volt baj vele...egyébként HAJDU-s:)
2009. jún. 4. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!