Tisztelt Mindenki! Hogyan tudok Whirpool 2284/1 felültöltős gépen csapágyat cserélni?
Első nekifutásra ha a dob csapágyas lenne azt hallanád mivel elég ronda hangokat ad,nyúljál bele két kézzel a ruhatöltő nyílásba és próbáld oldal irányba majd le fel mozgatni a dobot.Lógást nem érzékelhetsz,max az üsttel együtt mozoghat.
Én szerintem inkább a lengéscsillapítók vannak ki,vagy ha rugós feszítésű a dob valamelyik kinyúlt.Nézd meg az ellensúlyokat is(beton darabok) lent-fent nem e kilazultak.
Remélem segítettem.
Üdv és Köszönet a válaszokért.
Szóval sokat foglalkoztam már a témával, vagyis a mosógépemmel, sok mindent magam szoktam javítani.
Belenyúltam a dobba és mindkét oldalt megmozgatva, valóban az egyik oldalon lóg a tengely, hangja is van, meg látom a tengely végének mozgását is, viszont nem tűnik nagynak, de van.
A kérdésem továbbra is az, ha úgy gondoljátok, hogy ez okozhatja a viháncolását centrizés közben, hogy az a bizonyos műanyag csapágyház a csapággyal kijön-e kívülről?
Megnéztem alkatrészes webáruházban, és mintha egybe árulnák ezt a műanyagházat a csapággyal.
Lehet, hogy sérülés nélkül nem jön ki?
A ruha mennyiséggel már sokat foglalkoztunk otthon, szinte kíméljük, de ugye az nem valami gazdaságos.
Szép napot mindenkinek.
Üdv, Sándor
Agyalok erősen...a nyáron besz@rt az AWT 5100-m(3,5 éves volt-elektronikahalott)
Én is nagy barkácsoló vagyok,darabokra szedtem a "hullát".
Így fél év távlatából,valamint,hogy a Hajdu-Energomatomat megcsapágyaztam 10 éve,úgy emlékszem,ez se "nagy cucc"lehetne.
Mintha 3 csavar fogná azt a kb.10~15 cm átmérőjű műanyagot,ami a cspágyat rejti...basszus,nem emlékszem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!