Mosogatógépek közül melyik a jó? PL:Candy? Whirpool? És ami árban is jó? .
Nekünk a whirpool a párától zárlatos lett, a hawerunknak az Indezit vezérlőelektronikája xart be(25-30000), másik ismerősünknek -szintén indezit- csapágyas lett ,(dobcsere mindenestül, mert a csapágyak össze vannak öntve a dob műanyag alkatrészeivel, ezért csak kompletten lehet cserélni.)
Épp ma rendeltem én is a netről Fagor felültöltős mosógépet. (az unokatesóméknak Fagor van, és már 10 éve HIBÁTLANUL működik) Hátha nekünk is beválik.
900 fordulatos, és "long life system" Remélem jót jelent ;) (szállítással eggyütt vidékre 66000 ft)
Szerintem egy próbát megér, mert figyeld csak meg, hogy csak azokat a dolgokat reklámozzák, amik nem fogynak, és gagyik. (de ez nem minden esetben igaz)
Nos én még sose láttam Fagor reklámot.
Kedves Utolsó!
MosoGATógép van a kérdésben :) (Egyébként a mosógépem Fagor kiválóan működik, jól döntöttél.)
Nekünk Indesit mosogatógépünk van, 12 terítékes, állítható felső kosár magasság.
Ha legközelebb vennék, akkor olyat vennék, aminek lehajthatóak a tányértartói, úgy beférnének kényelmesen a nagyobb edények is.
A Candy szervízhálózatát nagyon lehúzták.
a régi házban Bosch volt szuper .
most Fagor van, sajnos a szárítása nem tökéletes, de hát 3 hónap után nme fogom cserélni, csak Boscht vennék, ha még egyszer választok
ÚÚÚÚÚÚÚÚ Bocs!
Elnézést a melléolvasásért, de a leírtak igazak ,még ha nem is ide tartoznak XD XD XD
Utolsónak:
Én okoska? Oda volt írva hogy NEM minden esetben!!!!!!!!!
(pl: BMW, Coca Cola, Pepsi Max,)
DE Nehogy bemagyarázd nekem, hogy te TESCO gazdaságos mosóporral mosol???? (ki se jön rendesen az adagolóból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!