Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tűzhelyvásárlás: Mekorra...

Tűzhelyvásárlás: Mekorra különbség van a kettő között? Biztosíték (A): 2x2 vagy 2x10

Figyelt kérdés

Sziasztok! Új tűzhelyet szeretnénk venni, de nem tudom mennyit bír el a hálózat. Gáztűzhelyet néztem ki, két típus között gondolkozom. De nem tudom, hogy pontosan mit jelent a leírásuknál ez: szükséges biztosíték (A): 2x2 a másik típusnál meg 2x10. Mekorra különbség van a kettő között? Köszönöm!

[link]

[link]

jan. 2. 17:38
 1/1 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Noha a PDF kezelési utasítás utal grillsütő funkcióra mindkét esetben, de inkább úgy tűnik, hogy egyiknél ez hiányzik.

2x2 A nem elegendő az elektromos grillbetét működéséhez. Gondoltam arra is hogy téves adat, de itt az adat tűnik jónak és a grillbetét hiányzónak, hacsak nem tud valaki pontosabb infót.

Szerintem nem is kell 2 fázis, szimplán 10 A a grilles, szimplán 2 A szikragyújtós, világítós konstrukcióhoz.

Itt a grillbetétes példány támogatja a katalitikus tisztítást is, valamint légkeringető ventilátora is van.

Igaz, hogy a másik sütőjében látszik egy grillforgatónak a nyílása, de azt nem tudni, hogy csak lyuk, vagy valóban működik is.

jan. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!