Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a különbség a hamuporszívó...

Mi a különbség a hamuporszívó és a normál porszívó között?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősnél láttam hamuporszívót. 20 literes vödrös, tetején motoros, gégecsöves, stb. amilyen egy nagy porszívó. Nincs markolat a gégecsövén csak úgy vége van annyi különbséget láttam csak. Szívn mint állat.

Talán a szűrők különbözhetnek?

Lehet hamuporszívóval szőnyeget is takarítani pl?

dec. 4. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Az, hogy a hamuporszívó fém tartályos, azaz nem tud megégni a porzsák/megolvadni a tartály, ha forró kandallóból porszívózod ki. Ezenkívül jobb a szűrése, megfogja a finom porszemcséket, amit egy normál porszívó átengedne.

Elméletileg lehet vele simán porszívózni is, de átlag otthoni használatra miért vennél ilyet?

Én nemrég egy Einhell száraz-nedves porszívót vettem, ezzel tudok szőnyeget, padlót porszívózni, de ha kell akkor ágyat, kanapét, kárpitokat lehet vele vizesen tiszítani. Ha érdekel szívesen elküldöm privátban.

dec. 4. 22:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Hol írtam hogy vennék?

Amúgy ja, fém hordós volt tényleg.

dec. 4. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Hamuporszívóval te nem fogsz lakást takarítani. Kezdjük ott, hogy nincs hozzá fej, rövid a csöve és szívóereje töredéke a hagyományosnak. Annyit tud, hogy jó a szűrője és nem olvad meg a forró hamutól sem.
dec. 5. 00:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Szedtem szét/javítottam jó pár porszívót, csak a szűrőben van különbség a hamu és nem hamu porszívó között.

Szőnyegtisztításra ne hamu porszívót vegyél, hanem szőnyegtisztító gépet.

dec. 6. 12:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Had idézzem magamad: "Hol írtam hogy vennék?"

"Szőnyegtisztításra ne hamu porszívót vegyél"

MIÉRT NE?

dec. 6. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled kérdező, baltával is fel lehet darabolni a főzéshez a hozzávalókat, a konyhakés a finnyás úri népeknek való.
dec. 6. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!