Mi a különbség a hamuporszívó és a normál porszívó között?
Egyik ismerősnél láttam hamuporszívót. 20 literes vödrös, tetején motoros, gégecsöves, stb. amilyen egy nagy porszívó. Nincs markolat a gégecsövén csak úgy vége van annyi különbséget láttam csak. Szívn mint állat.
Talán a szűrők különbözhetnek?
Lehet hamuporszívóval szőnyeget is takarítani pl?
Az, hogy a hamuporszívó fém tartályos, azaz nem tud megégni a porzsák/megolvadni a tartály, ha forró kandallóból porszívózod ki. Ezenkívül jobb a szűrése, megfogja a finom porszemcséket, amit egy normál porszívó átengedne.
Elméletileg lehet vele simán porszívózni is, de átlag otthoni használatra miért vennél ilyet?
Én nemrég egy Einhell száraz-nedves porszívót vettem, ezzel tudok szőnyeget, padlót porszívózni, de ha kell akkor ágyat, kanapét, kárpitokat lehet vele vizesen tiszítani. Ha érdekel szívesen elküldöm privátban.
Hol írtam hogy vennék?
Amúgy ja, fém hordós volt tényleg.
Szedtem szét/javítottam jó pár porszívót, csak a szűrőben van különbség a hamu és nem hamu porszívó között.
Szőnyegtisztításra ne hamu porszívót vegyél, hanem szőnyegtisztító gépet.
Had idézzem magamad: "Hol írtam hogy vennék?"
"Szőnyegtisztításra ne hamu porszívót vegyél"
MIÉRT NE?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!