Mechanikus mikrohullámú sütőknél milyen különbség indokolhatja a jóval magasabb árat?
Tessék két 20 literes, 700W-os sütő, de lehet még ott böngészni.
Nem a két modell közötti különbség a kérdés, az ilyeneket én is el tudom olvasni még a gyártónál is, csak feltételeztem, hogy a fentieken kívül egyéb okok is lehetnek. Még hozzátenném, hogy egzotikus technológiák nincsenek az általam kinézett ártartományban.
Az árukeresőn bármit lehet x Ft-ért és ugyanazt vagy nagyon hasonlót 10x annyiért is találni.
Webshopok áruképzése sokszor furcsa.
Vettem már LED-1t 22Ft-ért, másik webshopban meg típusra azonos 512Ft volt ugyanannyi darab.
Oda kell figyelni mit honnan mennyiért veszel. A legkevésbé sem biztos hogy az árkülönbség a műszaki tartalom miatt van.
Ezt kicsit elnézted, a megadott linken az egyik grillbetétes, ami extra funció, design is igényesebb.
Az árkülönbség indokolt.
"...csak feltételeztem, hogy van ennek észszerű oka is."
Van a mondás hogy amikor valamiben nem találod az észszerűséget, akkor keresd mögötte a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!