Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért lehet az, hogy a mosógép...

Miért lehet az, hogy a mosógép nem viszi végig a programot?

Figyelt kérdés

Tehát: Van egy Beko wue7511xww típusú mosógépünk. Az vele a gond, hogy valamiért nem viszi végig az xpress programot. A végén víz marad a gépben és úgy áll meg.

Elsőnek dugulásra tippeltem, de ha rányomjuk a spin+drain programot akkor szépen leereszti és kicentrifugáz.

Valakinek esetleg volt már hasonló?

(Próbáltuk a sima 40fokos normál programot, ott is ezt csinálja)

dec. 7. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem marad bekapcsolva az az opció, hogy az utolsó adag vizet hagyja a gépben?
dec. 7. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk egy Whirlpool AWE 7519 felültöltős van itthon, 14 éves, és pár hónapja időnként ugyanezt csinálja - nem nyitjuk ki, így a vizet nem tudjuk, van-e benne, de leáll a program. Ha kikapcsoljuk, akkor utána előről kezdi újra, de ha anyukám csak egy pillanatra kihúzza a konektorból, és utána azonnal visszadugja, akkor onnét folytatja a programot és végigviszi, víz sem marad benne a végén.
dec. 7. 23:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Közben sikerült rájönnöm. Hátha valaki szalad még bele ilyenbe.

Ugye ez nekünk albérlet, a mosógép se saját. A mosógép a kézmosó csap lefolyó szifonra van kötve egy visszacsapó szelepes leágazásra. Viszont a csap és a mosógép között valahogy toldásokkal raktak össze ~3 méter csövet úgy, hogy a végén a cső teljesen függőlegesen megy felfele kb. Fél métert.

Kiváncsiságból kivettem a toldást és a mosógép alap csőhosszával beleengedtem a koszos vizet a wc-be.

És a probléma megszünt, gyönyörűen végigmegy a program.

Így végül úgy lett megcsinálva, hogy a toldás javarészét levágtam és csak annyi csövet hagytam ami kell ahhoz, hogy a csap lefolyójához oda tudjam kötni, de nem alulról, hanem oldalról, hogy ne kelljen hirtelen annyit feltolnia a vízpumpának.

Így meg lett oldva a gond :)

dec. 8. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!