Miért lehet az, hogy a mosógép nem viszi végig a programot?
Tehát: Van egy Beko wue7511xww típusú mosógépünk. Az vele a gond, hogy valamiért nem viszi végig az xpress programot. A végén víz marad a gépben és úgy áll meg.
Elsőnek dugulásra tippeltem, de ha rányomjuk a spin+drain programot akkor szépen leereszti és kicentrifugáz.
Valakinek esetleg volt már hasonló?
(Próbáltuk a sima 40fokos normál programot, ott is ezt csinálja)
Közben sikerült rájönnöm. Hátha valaki szalad még bele ilyenbe.
Ugye ez nekünk albérlet, a mosógép se saját. A mosógép a kézmosó csap lefolyó szifonra van kötve egy visszacsapó szelepes leágazásra. Viszont a csap és a mosógép között valahogy toldásokkal raktak össze ~3 méter csövet úgy, hogy a végén a cső teljesen függőlegesen megy felfele kb. Fél métert.
Kiváncsiságból kivettem a toldást és a mosógép alap csőhosszával beleengedtem a koszos vizet a wc-be.
És a probléma megszünt, gyönyörűen végigmegy a program.
Így végül úgy lett megcsinálva, hogy a toldás javarészét levágtam és csak annyi csövet hagytam ami kell ahhoz, hogy a csap lefolyójához oda tudjam kötni, de nem alulról, hanem oldalról, hogy ne kelljen hirtelen annyit feltolnia a vízpumpának.
Így meg lett oldva a gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!