Indesit IWSD 60851 típusú mosógép, ami programok közben nem fűti a vizet. Hol lehet hozzá kapni szenzorral szerelt csere fűtőszálat? Google-n csak "üres", szenzor nélkülieket találtam ehhez a mosógéphez.
Sziasztok!
Adott egy Indesit IWSD 60851 típusú mosógép, ami programok közben nem fűti a vizet.
Rákerestem interneten a csere fűtőszálra, azonban az összes ehhez a típushoz való fűtőszál "üres", vagyis nincs benne hőmérséklet szenzor.
A kérdésem a következő:
Hol lehet hozzá szenzorral szereltet kapni?
Ha nincs így egyben, akkor milyen szenzor való hozzá? A szenzort hogy kell beleépíteni?
Köszönöm előre is!
Lehet, hogy átrakható az eredeti, csak a javításnak ez a módja számomra mindig abszurd.
A hibás alkatrészt méréssel behatárolod elvileg.
Veszel egy új fűtőbetétet és kiderülhet, hogy nem is az a hiba oka. Ennek semmi értelme.
Szervizmérnök úr!
Ki lett mérve a fűtőszál, 0 ohm. Azzal van gond. Nem értem az okoskodásod, gondolom az fáj, hogy nem Téged vagy valamelyik lehúzós szervizes haverodat hívtam egyből, hogy a 3000ft-os javítást, 30.000 Ft-ért csinálja meg. Nagy szervizes lehetsz, ha fogalmad nincs, hogy a régi szenzor áttehető vagy sem.
De azért köszönöm, remélem jobban aludtál este, hogy Te jól megmondtad :D
Hülyeséget beszélsz, a szakadt fűtőszál nem 0 ohm, zárlatos pedig nem tud lenni. Testzárlat más fogalom, ott pedig bizonyos más paraméterek játszanak, nem részletezem.
Ha egyszer nem vagyok háztartásigép-szerelő és még olyan "haverjaim" sincsenek, akkor csak képzelődtél.
Nekem van egy feltételezésem, hogy mit néztél be, de úgy látom, nem kell a szakmai segítség.
"Ki lett mérve a fűtőszál, 0 ohm. Azzal van gond."
Biztos? Ennek nagyon minimális az esélye. Vagy pedig rosszul írtad le. Vagy a mérés körül nem volt valami rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!