Mosógép nem viszi a programot, meghülyült. Menthető lehet?
Figyelt kérdés
A mosógép centrifuga programján megállt, folyamatosan azt ismétli és soha nem jár le. Továbbá nem kapcsol a rendes centris, magas fordulatszámra. Nektek volt már ilyen? Javítható szerintetek? Holnap fogok szerelőt hívni, de ha van tapasztalatatotok, szívesen meghallgatnám.jún. 9. 15:13
2/7 A kérdező kommentje:
Nem volt, ezt a mennyiséget szoktam. :-( Most már rég kiszedtem a ruhákat, de így sem jó. Még soha sem csinált ilyet.
jún. 9. 18:23
3/7 anonim válasza:
Ha üresjáratban is ezt csinálja, akkor ott valami más gond van.
Próba: Futtass le üresen egy "csak centrifuga" programot.
4/7 A kérdező kommentje:
Azt csináltam és pont ez a probléma, hogy azóta is azt futtatja és nem lehet átállítani. Leállítom, majd bekapcsolom újra és folytatja örökkön örökké ezt a programot.
jún. 9. 19:05
5/7 anonim válasza:
Konnektorból kihúzás pár percre megvolt?
Ha úgy sem jó, akkor elárulhatod a pontos típusát is, hogy ne kelljen új hozzászólásokat írni.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, a konnektoros trükköt is elsütöttem 2x és semmi változás. Indesit, de nem tudom milyen. Nem tudtam, hogy ez számít
jún. 9. 23:12
7/7 anonim válasza:
"Indesit, de nem tudom milyen. "
Mi sem tudjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!