Mosógép programválasztója másnál is van, hogy beakadt, nem létező programokat kínált?
Áram alatt van folyamatosan a digitális kijelzős, előre beprogramozással rendelkező mosógép.
Olyan programok jöttek elő indítás előtt, hogy 5 perces, meg 20 perces.
Amik nem is léteznek, plusz a centrifugálás is beragadt 1200-nál, nem engedett mást választani.
Csak az 5 perces kamuprogram lefuttatása után javult meg, vizet sem használt a gép hozzá.
Többszöri kihúzás sem mentette meg, csak az.
Arra gondolunk, hogy lehetett áramszünet, persze közben a gép nem ment.
Tudtommal nem nyomott be senki rajta semmit, lehet, hogy az áramkimaradás hozta elő a teszt programot?
3 hónapos a gép még csak.
Ez viszont "megnyugtató", hogy baja nem lett talán.
Nekem akkor csinált ilyet, amikor menet közben el lett tekerve a programválasztó úgy, hogy közben a "nullát" is érintette egy másodpercig.
A mosás leállt, és bárhová tekertem, sosem az adott program idejét mutatta, hanem egy kalkulált időt, ami a félbeszakadt program miatt volt. Az adott programra tekerve azt az időt mutatta, ami valójában hátravolt még.
Annyira érzékenyek ezek a mai gépek, hála az elektronikának.
Előtte hagyományos, nem digitális kijelzős gépem volt. Az is csinált néha hülyeséget, de ilyet nem, hogy be se tudjam programozni egyik mosást sem.
Pár áramszünetet biztos megért már a gép, fura, hogy most csinált ilyet.
Mindegyis az ok, csak ne forduljon elő többet.
Ilyet még tényleg nem láttam, hogy irányíthatatatlanná válna a gép.
Mindenesetre sűrűbben ki lesz húzva ezentúl a konnektorból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!