Termotéka 25 ES kazánt, ha cserélnem kell - mivel tudom helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Melegvízre nem lenne szükség mert a bojler az emeleten van, a fűtőkazán pedig a pincében. A kombi kazánok melegvíz részét lehet üzemen kívül helyezni? Nem látok csak kazán jellegű készüléket.#Termotéka 25 ES #fűtőkazán csere
ma 15:02
1/7 anonim válasza:
Azt nem kotod be, nem hasznalod. Gáz? Akkor ujonnan már csak kondenzációs.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, gáz. Kodenzációshoz a kéményt nem tudom átalakítani. Egy hasonlóra gondoltam: ARISTON Clas X 24 CF EU ERP
ma 15:59
3/7 anonim válasza:
Ilyeneket legalisan meg fel lehet szerelni? Ehhez is belelt kemeny kell, az van?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, hegesztett alu betét, új ház építésekor kéménnyel együtt építve, perlittel kitöltve, engedély, minden rendben. De a tetejére épített egy fedőt a kőműves, amiatt nem tudok betétet most betenni, bár nem igazán tudom, mit kell alakítani a kondenzációs átalakítás miatt.
ma 16:31
6/7 anonim válasza:
Ahaa! Hat mi osszel valtottunk kondenzaciosra, sokkal kevesebb gaz fogy, mar ket honapnyi atalanyal kevesebb lesz xaz eves gazszamlank. Az alu kemenybe csak egy belso muanyag cso megy, meg egy fedelelem, de nem kell fuggolegesnek lennie, vannak ugye falin kivulre vezetett kondenzaciosok, ahol az egestermek vizszintesen tavozik. En megnezetnem szakemberrel, nem olcso, de sokkal gazdasagosabb. Nalunk egy Bosch kazan megy azota.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
ma 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!