Mitől durranhatott szét egy szinte teljesen új kávéfőző?
Valami ötlet?
Őrölt és eszpresso lehetőség van benne. Előbbit iszunk csak. Pont ma egy új zacskó kávét bontottunk és használtunk. Szóval az eddigi fajtáknál nem volt gond. Semmi előjele nem volt ennek. Ezért is kérdem, hogy ezt most vajon csak full véletlen, hogy így történt vagy az új őrölt kávé ennyire sűrűbb lehet? Létezik ilyen? De a zacskóján azt írja, hogy mokka és eszpresso géppel is főzhető. Valami olasz márka.
Típus: Heinner Kopy 350WH HEM-350WH Karos kávéfőző, 800W, 3.5 bar, 240ml, eszpresszó és cappuccino
Nem volt egy drága cucc, 15ezer körüli. De azért na...
A 9. válasz arra utal szerintem, amit a 8. válaszomban megelőlegeztem, csak már nem akartam ismételni magam.
Igazság szerint magam is tapasztaltam egy vízpumpás gépnél.
Kicsit elméreteztem a töltetet, azt hittem, még belefér annyi. De már nem akartam visszaszedni, viszont így a kart sem lehetett szabályos állásba húzni. Nem sok hiányzott egyébként, csak már erőltetni sem akartam jobban.
Gondoltam, majd jól rátartok kézzel.
Nem igazán sikerült, ahogy jött a nyomás, visszalazította magát, folyt még mellette is a lé.
Ez nem a gép hibája volt, rendesen be kell húzni a kart az előírt pozícióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!