Philips Series 3200 EP3221/40 kávéfőző a kávézacc tartója led miért világít ha üres?
Figyelt kérdés
A kávézacctartó ki lett ürítve, visszahelyezve rendesen, de a led mégis világít tovább ezért nem lehet használni. Mi lehet az oka?szept. 10. 20:14
1/3 Szervizmérnök úr válasza:
Meg kell vizsgálni a mikrokapcsolóját, ami a fiók berakását érzékeli.
Léteznek persze egyéb érzékelési megoldások is, de amely típusokat ismerem, ezek mikrokapcsolón keresztül jeleznek vissza a processzor felé.
2/3 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm Szervizmérnök úr, megoldódott a probléma, részben sajnos. A párom gépéről van szó, én most messze vagyok tőle, pont amikor akarta megpiszkálni a mikrokapcsolót, kattant egyet és kiugrott, le volt ragadva bizonyára.
Viszont utánna amikor akart kávét főzni az csak csúnyán zúgott, de vizet nem engedett ki az elején az átöbítéskor. Kávét darált de aztán a pompa megint nem nyomott ki vizet a főzéskor. Jövőhéten tudom csak megnézni közelről, tippelem, hogy egyik szolenoid szelep lehetne a hiba oka?
szept. 11. 20:34
3/3 A kérdező kommentje:
Az új probléma is megoldódott, csak levegő volt a rendszerben.
szept. 17. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!