Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Philips kávéfőző miért nem...

Philips kávéfőző miért nem tudja felszívni a vizet?

Figyelt kérdés

Philips EP 2235 kávéőfőzőről van szó. A problémám, hogy ha a szűrő benn van a tartályban, nem tudja a szivattyú felszívni a vizet, azaz nem jön víz ki elől egyátalán, olyan mintha levegős lenne. Ha kiveszem, tökéletesen működik. (Kivéve, hogy enged át sok vizet a lenti tárolójába)

Nem a szűrővel van baj, kicseréltem (jó drágán) és ugyanaz a probléma áll fenn.

Szeretnék használni szűrt vizet hozzá, mert ahol lakom, nagyon kemény a víz.

szept. 8. 12:57
 1/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
16%

De te sem írod, hogy elvégezted az instrukciókat, amit kell.

Utána jöhet a többi trükközés.

szept. 8. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindent karbantartást úgy és akkor csináltam, ahogy a könyvben le van írva, a gyári, eredeti szerekkel és eszközökkel.
szept. 8. 14:09
 3/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
16%

Ha úgy cserélted a víztisztító betétet, ahogy kell és ezt nem tartod fontosnak megemlíteni, hogy pontosan mit csináltál, akkor én mit magyarázzak?

Ezek szerint úgy csináltad.

Tudjuk, miről beszélünk.

szept. 8. 18:23
 4/7 A kérdező kommentje:

3 évig tökéletesen működött, nem gondolom, hogy pont most kezdtem el rosszul csinálni valamit.

Miből gondoltam, hogy ez fölösleges infó? Legalább 1 év garancia van rá, így természetesen gyártóhoz fordultam volna és nem ide.

szept. 9. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szét kell szedni és megnézni mi okozza a dugulást.
szept. 9. 17:47
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
35%

"Miből gondoltam, hogy ez fölösleges infó? Legalább 1 év garancia van rá, így természetesen gyártóhoz fordultam volna és nem ide."

Nem tudom, mi az összefüggés, még azt sem lehet érteni, hogy most akkor van garancia vagy nincs, annyira zavaros.

Amit tudunk (mielőtt hülyének néznél), ha valamire nincs garancia, akkor mondjuk hamarabb fordul valaki segítségért máshová.

Akárhogy is van, attól még lehetne részletezően fogalmazni, hogy ne a válaszadóknak kelljen találgatni.

Ismerem alaposan a Saeco / Philips technikát (is), egyik gépem ilyen, csavarszinten darabokra szedtem már többször.

De én nem erőltetem a problémád megoldását.

szept. 10. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert szar.
nov. 4. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!