Milyen kapszulás kávéfőző márkát javasolnátok, a Bosch-ról mi a tapasztaltat?
Kérdés, hogy szereted-e a tassimo diskekben kapható ízeket. Technikailag nekem már 8 éve megy ennek az elödje.
Az elönye, hogy nem csak kávét tud, hanem csokit, capuccinot, lattét, teát és finom fajtákat. Van poros capuccino, meg van igazi is tejhabból, és másodiknak nyomsz rá espresso-t.
Mivel a felesleg nem kávés, öt ezekkel a szörpökkel tudtam meggyözni.
Még a dolce gusto-nak vannak hasonló sokoldalú kapszulái.
De ha környezettudatos akarsz lenni, jobb egy frissen örlös kávéép.
Én a Dolce Gusto-t szeretem. Mindenhol lehet kapni hozzá kapszulát, egyszerű beszerezni. Finomak az egyszerű kávék és az ízesítettek is, és nagy választék van tejes kávékból.
Aki az erősebb, rövidebb kávékat szereti, annak jó a Nespresso.
Ha kávéra igényes vagy, akkor minimum 15 bar nyomású főzőt keresel, mert az tud szép krémes kávét készíteni.
Tassimo kapszulásból ilyet nem látok Alza-nál.
A Bosch csak a saját Tassimo kapszuláival kompatibilis, amiket leginkább csak netről lehet rendelni, illetve ugyanez a helyzet a szintén saját kapszulás Tchibo géppel is!
A Nespresso és a Dolce Gusto kapszulák a legelterjedtebbek, ezeket akármelyik élelmiszerboltban is meg tudod venni, tehát olyan gépeket javaslok, amik ez a 2 fajta kapszula valamelyikével kompatibilisek, olyanból is leginkább csak 2 márka van: DeLonghi vagy Krups.
Mindig mielőtt megveszed a kapszulákat, a dobozon olvasd el, hogy melyik fajta, még ha elsőre nem is találod, valahol kötelezően rajta kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!