Mitől durranhatott szét egy szinte teljesen új kávéfőző?
Valami ötlet?
Őrölt és eszpresso lehetőség van benne. Előbbit iszunk csak. Pont ma egy új zacskó kávét bontottunk és használtunk. Szóval az eddigi fajtáknál nem volt gond. Semmi előjele nem volt ennek. Ezért is kérdem, hogy ezt most vajon csak full véletlen, hogy így történt vagy az új őrölt kávé ennyire sűrűbb lehet? Létezik ilyen? De a zacskóján azt írja, hogy mokka és eszpresso géppel is főzhető. Valami olasz márka.
Típus: Heinner Kopy 350WH HEM-350WH Karos kávéfőző, 800W, 3.5 bar, 240ml, eszpresszó és cappuccino
Nem volt egy drága cucc, 15ezer körüli. De azért na...
Gőznyomással működő készülék, a biztonsági szelep (ami ezeknél kötelező) nem látta el a feladatát.
Valakinek a kotyogós is durrant már szét, szerencséje volt, hogy ő maga megúszta.
Vízpumpás gép ezért is jobb, az csak lefullad bizonyos kávéfajtáktól (volt ilyen bio akármi őrlemény), de szétvágni nem bírja. Meg abban is van túlnyomásszelep.
" Az alkatrészei nem sérültek. Egyszerűen szétvitte a nyomás. "
Mit vitt szét a nyomás?
Igen, utána akartam jelezni én is, csak elterelődött a figyelem, hogy volt már olyan is, aki egyszerűen nem tekerte el rendesen ütközésig, merőleges állásba a kart.
Emiatt képes volt visszaküldeni kétszer is, egy valószínűleg hibátlan vízpumpás gépet, mert főzés közben visszalazult neki a kar, így melléfolyt a lé.
7es
A szűrőtartó kart nyomta ki magából amibe beleöntöd a kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!