Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem elég hideg a víz, ami a...

Nem elég hideg a víz, ami a csapból folyik, van megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám, hogy most költöztünk el és nem elég hideg a víz, hiába engedem ki, ivásra pl alkalmatlan, mert ahhoz “langyos”.

Van valami gép, ami erre a célra jó lenne - hideg és iható - vizet “készít”, de nem foglal sok helyet? Utóbbi nagyon fontos lenne, mert sajnos nincs túl sok hely a konyhapult alatt neki.

aug. 29. 07:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Ja, hogy lepontozni könnyebb, mint megmagyarázni, az más, nem is tudom, mit vártam..."

Ja hogy a gondolkodás nehezebb mint sírni? Mit vártam? Magyar iskolákban nem tanítanak már gondolkodni.

Nem mész semmire azzal hogy az csövek utolsó pár méterét leszigeteled.

Oda már felmelegedett víz érkezik.

aug. 30. 08:38
 22/22 anonim ***** válasza:

#20 Köszönöm a korrekt választ.

#21 Nem vagyok szerelő, nem hiszem, hogy tudnom kellett volna, már ha tényleg erről van szó, mindenesetre ezt is leírhattad volna az előbb.

aug. 30. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!