Nem elég hideg a víz, ami a csapból folyik, van megoldás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a problémám, hogy most költöztünk el és nem elég hideg a víz, hiába engedem ki, ivásra pl alkalmatlan, mert ahhoz “langyos”.
Van valami gép, ami erre a célra jó lenne - hideg és iható - vizet “készít”, de nem foglal sok helyet? Utóbbi nagyon fontos lenne, mert sajnos nincs túl sok hely a konyhapult alatt neki.
aug. 29. 07:23
1/22 anonim válasza:
Ha van fagyasztótok tegyél bele jeget, az helyet sem foglal.
3/22 Ypszilon1980 válasza:
Kell venni egy mini hűtőt és azzal lehűteni, más megoldás nincs.
4/22 anonim válasza:
Nem kell mini hűtő. A sima hűtőgép elég.
5/22 anonim válasza:
Folyatod pár percig. Ha akkor sem lesz hideg, akkor egy palackba töltöd és berakod a fagyasztóba.
6/22 A kérdező kommentje:
Természetesen a palackba rakom és beteszem a hűtőbe verzió nekem is eszembe jutott, csak nem szeretném, hogy állandóan oda kelljen figyelni, hogy legyen bent hűtött víz, plusz a helyet is csak foglalja. Nem mellesleg én nagyon szeretek hideg vízben arcot-kezet mosni, így az lehetetlen. Így gondoltam kérek egy kis segítséget :)
aug. 29. 08:11
7/22 anonim válasza:
Nem vagyok vízszerelő, de talán a csövek túl közel futnak egymáshoz, vagy valahol máshol melegszik fel a hideg víz.
8/22 anonim válasza:
Nálunk is a konyhában ez van sajnos. Elvileg az a probléma, amit a 7-es is írt, hogy túl közel van a hideg-meleg cső egymáshoz. Lehet egy vízvezetékszerelő tud segíteni neked.
9/22 anonim válasza:
Nyáron a kánikulában - mily meglepő - hidegebb a víz a csövekben, mint télen.
10/22 anonim válasza:
A bojlert vedd lentebb, úgy állítsd be, ahogy jó lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!