Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Írnátok nekem meggyőző érveket...

Írnátok nekem meggyőző érveket? :D (mosogatógép)

Figyelt kérdés
Szeretném, ha anyukámnak lenne mosogatógépe, de ő nem akar, mert szerinte az nem mosogat rendesen. Én még soha életemben nem használtam mosogatógépet, de biztos vagyok benne, hogy ez nem így van. Akinek van, leírná, hogy mi az igazság?
aug. 20. 14:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő használat esetén gyönyörűen mosogat, már le nem cserélném semmire, pedig eleinte én is ellene voltam. Szuper hasznos cucc.
aug. 20. 15:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Sajátmárkás tablettát és sót használok.
aug. 20. 15:02
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem mosogatna rendesen éttermek, hotelek sem használnák.
aug. 20. 15:03
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

Jól mosogatnak a mai gépek. Eleve jó meleg vízzel csinálja ami már önmagában jobban tisztít mint a 30-40 fokos víz amit még elvisel az ember keze mosogatáskor. Próbálj 60 fokos vízben kézzel mosogatni!

A legjobb hogy az egész terítéket be lehet szórni és hirtelen eltűnik minden szennyes az asztalról és nem a mosogatóban áll felhalmozva. A gép szépen csendben elszöszöl vele, addig mehet anyuka pihengetni.

Nálunk ugyanez volt. Aztán szépen rájött anyuka hogy tisztábbak lesznek a tányérok mintha ő mosná el. Meg amikor beteg lett és nem tudott állni a mosogató mellett akkor rá volt kényszerülve hogy bepakoljon a gépbe. Azóta használja rendszeresen.

aug. 20. 15:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer néztük, kint kerti csapra rá lett kötve, vödörbe ment a szennyvíz és valóban 3 liter vizet fogyasztott ahogy írta (az adott típus). Szóval kevesebb vizet használ, mint ahogy te mosogatsz.

A másik, hogy magasabb hőfokon is mos, mert te ugye a kezeddel nem bírod azt a hőt.

Így higénikusabb is, valamint elég alapos. Nagyon ritka az, hogy valamit kétszer, ne adj isten háromszor vissza kelljen tenni, mert még mindíg koszos. Az akkor fordul elő, ha pont nem úgy érte a víz, nagyon makacs kosz, surulni kellene nagyon, sőt áztatni se ártana. De akkor is lehozza. Sőt, pl serpenyők esetén is sokkal szebb az eredmény, mintha kézzel mosnád. Alaposanban tisztít és tényleg gazdaságosabb is. Meg ugye kevesebb emberi energiát is igényel. Bepakol, elindít, kipakol. Nem kell kézzel surulni mindent.

De ha valaki annyira ellene van úgy se tudsz vele mit beszélni. Azt egyszer látnia kellene, hogy valóban mit és hogy is csinál.

aug. 20. 15:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

jó cucc!

vegyél mindenképpen!!!!

aug. 20. 15:14
 7/16 anonim ***** válasza:
33%
Ne legyél az az uttörö aki átsegiti az öreg nénit az ut tuloldalára, bár a néni tiltakozik, mert ott semmi dolga. De gyöz az erö! Az uttörö meg boldog mert segitett.
aug. 20. 15:15
 8/16 anonim ***** válasza:
3%
Csinálja a dolgát néha hisztizik akkor rávágok a seggére és folytatja csendben.
aug. 20. 15:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami koszos marad, berakom még egyszer, és akkor tiszta lesz. Csak ügyesen kell pakolni, hogy mindent érjen a víz. Vizet és időt spórol.
aug. 20. 15:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Jobban mosogat, mintha kézzel mosogatnál. Persze semmi nem tökéletes, néha-néha előfordul, hogy valamit nem sikerül neki. Olyankor berakod mégegyszer és jó lesz, vagy kézzel picit még elmosod. Rengeteg időt, vizet és pénzt lehet vele spórólni hosszú távon.
aug. 20. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!