Írnátok nekem meggyőző érveket? :D (mosogatógép)
Nálunk családi házban a párom mindig kézzel mosogatott, ellenérzésekkel volt a mosogatógéppel szemben.
És évente volt dugulás, és vödörnyi zsíros dzsuvákat kellett kibányászni a csövekből. Szerencsére én csináltam a szennyvíz csövezést is, és előrelátóan kiépítettem a tisztítás lehetőségét. De attól függetlenül nem volt kellemes amikor mondjuk tél közepén beállt a lefolyó, és ki kellett pucolni a büdös trutyit.
Szóval egyszer rábeszéltem a mosogatógépre, bekötöttem, és ennek már 3 éve. Nincs dugulás, és ha nincs egy nap alatt annyi mosogatni való, akkor 2 naponta van beindítva. És tényleg jól működik, lehoz mindent ha jól rendezed el a cuccot a gépben, a végén kinyitja az ajtót, és a párát kiengedi, száraz minden. Szóval most már ő szól rám, hogy tegyem a mosogatgépbe a koszos edényeket. :)
Alacsonyabba víz és energia felhasználás is, mindenképpen hasznos befektetésnek érzem. És azért is, mert nem kell mosogatnia kézzel, azóta a bőrével sincs probléma (mármint a páromnak).
11. A trutyi éppen úgy ott fog lemenni vagy felakadni mint addig.
Vagy hová tűnik szerinted el?
Esetleg annyi lehet, hogy jobban oldódik pár anyag, a magasabb hőfok miatt. Így kevésbé darabosan megy le, amitől talán nem akad úgy meg. Valamint ugyan úgy a magasabb hőfokú víz megy le, az is lehet tisztítja a csöveket.
Másfelől meg lehet abban is van valami kis extra ami a kapszulában van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!