Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Írnátok nekem meggyőző érveket...

Írnátok nekem meggyőző érveket? :D (mosogatógép)

Figyelt kérdés
Szeretném, ha anyukámnak lenne mosogatógépe, de ő nem akar, mert szerinte az nem mosogat rendesen. Én még soha életemben nem használtam mosogatógépet, de biztos vagyok benne, hogy ez nem így van. Akinek van, leírná, hogy mi az igazság?
aug. 20. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk családi házban a párom mindig kézzel mosogatott, ellenérzésekkel volt a mosogatógéppel szemben.

És évente volt dugulás, és vödörnyi zsíros dzsuvákat kellett kibányászni a csövekből. Szerencsére én csináltam a szennyvíz csövezést is, és előrelátóan kiépítettem a tisztítás lehetőségét. De attól függetlenül nem volt kellemes amikor mondjuk tél közepén beállt a lefolyó, és ki kellett pucolni a büdös trutyit.

Szóval egyszer rábeszéltem a mosogatógépre, bekötöttem, és ennek már 3 éve. Nincs dugulás, és ha nincs egy nap alatt annyi mosogatni való, akkor 2 naponta van beindítva. És tényleg jól működik, lehoz mindent ha jól rendezed el a cuccot a gépben, a végén kinyitja az ajtót, és a párát kiengedi, száraz minden. Szóval most már ő szól rám, hogy tegyem a mosogatgépbe a koszos edényeket. :)

Alacsonyabba víz és energia felhasználás is, mindenképpen hasznos befektetésnek érzem. És azért is, mert nem kell mosogatnia kézzel, azóta a bőrével sincs probléma (mármint a páromnak).

aug. 21. 04:15
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

11. A trutyi éppen úgy ott fog lemenni vagy felakadni mint addig.

Vagy hová tűnik szerinted el?

aug. 21. 06:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg annyi lehet, hogy jobban oldódik pár anyag, a magasabb hőfok miatt. Így kevésbé darabosan megy le, amitől talán nem akad úgy meg. Valamint ugyan úgy a magasabb hőfokú víz megy le, az is lehet tisztítja a csöveket.

Másfelől meg lehet abban is van valami kis extra ami a kapszulában van.

aug. 21. 07:20
 14/16 anonim válasza:
Nem most találták fel a mosogatógépet, úgyhogy nem egy kezdetleges gépezetről van szó. Olyan jó és hasznos mint a mosógép, porszívó, vagy ezeket is kézzel csinálja?
szept. 6. 17:59
 15/16 anonim ***** válasza:
en kb 3 havonta teszek bele egy mosogatogep tisztito tablettat vagy a ket komponenses folyekony geptisztitot. egy forro vizes programmal uresen lefuttatom az leviszi a csovekben lerakodott piszkot zsiradekot is. a gep szurojet kb hetente egyser kiveszem forro folyo viz alatt mosogatokefevel letisztitom es ennyi. tobb mint 30 eve van gepem, volt olasz, nemet , a mostani a legjobb Bosh 4 eves.
nov. 14. 06:43
 16/16 anonim ***** válasza:
12 es a nagy darabokat egy papirtorlovel kitorlom mielott a gepbe rakom a cuccot a kisebbek fent maradnak a gep szurojeben amit hetente kimosok. meg sosem volt problema es eegy teljes program 7 liter vizet hasznal ami nagyon jo mert itt a viz draga nalunk. Vizlagyito nem kell mert nem kemeny a vizunk. Oblitot es tablettat hasznalok Finisht.
nov. 14. 06:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!