Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hol lehet venni jó áron...

Hol lehet venni jó áron darálós kávéfőzőt?

Figyelt kérdés

Maximum 20.000Ft-ért lehet venni valahol kávébab darálós kávéfőzőt?

Semmi extra elvárásom nincs vele kapcsolatban😄

tegnapelőtt 18:44
 1/6 anonim válasza:
Piacon
tegnapelőtt 19:03
 2/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Automata kávégépnek nevezik, illetve angolban bean to cup coffee machines.

Ennyiért használtat kaphatsz, valamelyik régi típust, ami általában javításra, felújításra is szorulhat.

Hibátlanul működő gépét általában nem adja ennyiért senki, még a régifajtákat sem, hacsak nem fogsz ki egy kivételes eladót. Nem nagy a valószínűsége.

tegnapelőtt 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Én egyszer láttam egy jobb márkát német garászbolhapiacon, kedves eladó volt, azt mondta 30 euró, de a mikrokapcsoló nem jó benne, ezért ennyi.

Látatlanban nem mertem megvenni, mert nem ismerem a márkát belülről, és futottam már lyukra olyan dologgal, ahol annyira spec kapcsoló, vagy alaktrész kellett, amit max kókányolni lehetett volna a végén.

Akcióban 200 euró felett vannak az olcsóbbak is, nekem nem érne meg ennyit. Én eszpresszó ivó vagyok, arra vennék egy alap 70 eurós (inkább 100, de akcióban gyakran van 70-ért) espresszó főzőt (mármint kompresszorost, nem amit csak annak csófolnak), plusz egy darálót amivel megraálom magamnak.

Eltalában ezekkel lehet capuccinot is csinálni, mi kell több?

tegnapelőtt 19:35
 4/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

3. Amit az eladók mondanak, néha fele sem igaz, ha nem is mindig szándékosan vakít, de akkor tudatlanságból.

Karos gépnél az a gond, hogy egy idő után fárasztó / zavaró az állandó pancsolás, zaccolás, ha valaki naponta többször főz.

Az automata gép viszont csak kidobja a zaccot a fiókba, már ezért is megéri. Meg a többi előny.

tegnapelőtt 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:

4. tudom, soknak fogalma sincs, mások meg madarat keresnek.

Automata gép nekem pl. pont a kényelem miatt volt hátrányos.

Nagyon szetem az espresszót, de ha csak gombnyomásra jön, akkor simán megittam 8-9et egy nap.

tegnapelőtt 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Ennyiért aligha fogsz működőképeset kapni. Amit ennyire olcsón árulnak, annak tuti van valami baja.

Ha nem akarsz 120-150 ezret kiadni egy új gépért, akkor vannak felújított, garanciális gépek, mint pl ez: [link]

Ettől olcsóbban nemigen kapsz olyat, ami megbízható is.

tegnap 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!