Mennyire csillapítja a darálós kávéfőző zaját az alá helyezett puha anyag?
Figyelt kérdés
Mit célszerű alátenni?febr. 3. 05:14
1/6 anonim válasza:
Szerintem semennyire, mert nem tudom milyen típus, de 99% biztos vagyok benne, hogy gumilábai vannak amúgy is.
3/6 anonim válasza:
A kávéfőző zaját nem hiszem, hogy bármi csillapítja. Viszont a konyhapult, vagy amin áll rezgéseit már lehet szigetelni. Mert az erősíti fel a zajt, mint egy nagybőgő teste.
4/6 Szervizmérnök úr válasza:
Saeco automata kávégépben (parasztosan: darálós kávéfőző) az őrlőt, illetve motorját veszik körül hangelnyelő anyaggal, egyes típusoknál.
Volt egy régebbi Saeco gépem, annál én magam burkoltam le belül.
5/6 anonim válasza:
Próbáld ki... fogd a konyharuhát vagy törölközőt, hajtogasd több rétegbe és tedd alá. Ha jelentősen csippalpította a szekrény által felerősített zajt akkro elmész a praktikerbe és veszel gumilemezt, hablemezt ami tetszik.
6/6 anonim válasza:
Tesztnek rakj alá tojás dobozokat. Ha azzal kisebb a zaj, akkor érdemes foglalkozni egy végleges megoldással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!